Jobbet Extrajobb som försäkringsförmedlare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Extrajobb som försäkringsförmedlare publicerad av Amendo Bemanning

Jobbet utgår om 7 dagar
Deltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Amendo söker nu studenter som är intresserade av att jobba som försäkringsförmedlare vid sidan av studierna.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som studerar på högskola eller universitet och har minst tre terminer kvar av dina studier. I rollen som försäkringsförmedlare ingår kundtjänstarbete och försäljning av flera av de olika försäkringar som företaget förmedlar. Omfattning är omkring två till tre dagar i veckan. Goda möjligheter till sommarjobb finns.

Kvalifikationer och egenskaper
Du är i början eller i mitten av dina universitets eller högskolestudier. Det är meriterande om du tidigare har jobbat med kundtjänst eller med service. Som person är det viktigt att du kan ge en god service och trivas med att ha telefonen som arbetsredskap. Det är också viktigt att du är noggrann och har förmågan att planera din tid så att studier och jobb fungerar på ett bra sätt.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas. Detta får du som konsult på Amendo Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Frågor och kontakt
Välkommen att söka tjänsten omgående. Vi träffar lämpliga kandidater löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Oskar Windolf, oskar.windolf@amendo.se. Följ oss gärna på LinkedIn!

Referens

3932

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till