Jobbet Extrajobb som Ekonomi - & Marknadsassistent har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Extrajobb som Ekonomi - & Marknadsassistent publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivning


Pluggar du ekonomi eller marknadsföring och vill omsätta dina kunskaper praktiken? Vill du få chans att lära dig av duktiga kollegor ute i arbetslivet redan nu?
Sök då tjänsten som Ekonomi- & marknadsassistent redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Som ekonomi- & marknadsassistent på Schuchardt Maskin kommer du få chans att arbeta både med ekonomi och marknadsföring. På ekonomiavdelningen kommer man hjälpa till med den löpande ekonomin med uppgifter som fakturahantering, kontering och bokföra ingående fakturor. Du kommer få chans att utvecklas och lära dig mycket av dina kompetenta kollegor då de är väldigt transparanta och öppna i hur de pratar kring siffor.
På marknadsavdelningen kommer du efter kunskap få arbeta med olika uppgifter som t.ex. nyhetsbrev, sociala medier och kampanjer. De kommer även påbörja arbetet med att ta fram en ny produktkatalog.

Då det är ett mindre familjeföretag är de måna om att du ska passa in och trivas, därför kan arbetsuppgifter och upplägg formas något efter dig och dina kunskaper.Om företaget
Schuchardt Maskin levererar maskiner, verktyg och tillbehör för skärande bearbetning inom verkstadsindustrin. De importerar själv och levererar direkt från eget lager. Företaget har funnits sedan 1899. Deras kontor, lager och utställning finns i Huskvarna.

Företaget är familjeägt och består idag av elva anställda varav två arbetar på ekonomiavdelningen och en på marknadsavdelningen.

Din profil
Skallkrav:
Studerar Ekonomi eller Marknadsföring
Svenska & Engelska i tal och skrift.

Meriterande:
Norska i tal och skrift.

Vi ser att du som person är lugn, noggrann och har huvudet på skaft.
Du kan ta instruktioner, arbetar metodiskt och strävar efter att bli självgående. Precis som övriga på kontoret tycker du att sammanhållning är viktigt och är därför positiv, glad och har en vilja att hjälpa dina kollegor.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


Villkor
Start: Augusti
Villkor: Ca 25% eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Huskvarna
Arbetstider: Dagtid
Lön: Enligt överenskommelse
Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!


Referens

19898

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till