Jobbet Extrajobb som butiksdemonstratör i sommar! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Extrajobb som butiksdemonstratör i sommar! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Sundsvall

Arbetsbeskrivning

Är du utåtriktad, social och älskar tomater? Då har vi det perfekta extrajobbet för dig! En lite bättre värld får du på köpet.

Information om uppdraget:

Peckas naturodlingar expanderar och i många fler butiker kan man nu hitta de omtalade tomaterna, som även gör världen lite bättre. StudentConsulting hjälper vår kund att hitta personal som kan hjälpa till med marknadsföringen och i butik erbjuda kunder provsmakning och fina erbjudanden.

Peckas tomater odlar tillsammans med miljön, inte emot den. Kretsloppsodling är bra för miljön, bra för människan och ger bra produkter – samtidigt som den använder ytterst små resurser jämfört med traditionell odling. Så även om det bara är tomater vi pratar om så blir världen lite bättre med Peckas, som odlar fisk och tomater året runt i en modern akvaponi med en fiskbassäng som ger näring till tomaterna som i sin tur renar vattnet.

Arbetet kommer att utföras på några utvalda större matbutiker i Sundsvall/Birsta. Ditt jobb handlar om att ställa i ordning en monter inne i butiken och erbjuda provsmakning av kanske de godaste tomaterna som finns.

Vi söker dig som är intresserad av ett regelbundet extrajobb som kan arbeta två-tre vardagar om ca 4-6 h. Arbetstiderna är förläggs mellan 12-16, i huvudsak på onsdagar, torsdagar och fredagar med viss möjlighet att påverka schemat. Uppdraget kommer att tillsättas så snart vi har hittat rätt kandidat med start i maj löpande under sommaren. För rätt person kan detta vara möjligheten till ett långsiktigt extrajobb.

Detta är ett bemanningsuppdrag och du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd som konsult. Ett krav för denna anställning är att du har en sysselsättning, jobb eller studier, på minst 50% som du kan kombinera med detta extrajobb.

Detta söker vi:

Vi söker dig som trivs med att stå i centrum och ta kontakt med människor. Viktigt att du är utåtriktad och trevlig och gillar att möta människor. Krav för tjänsten talar flytande svenska och kan ta dig till de butiker där demonstrationerna ska genomföras på. Allt material som behövs kommer att levereras direkt till butiken.

Introduktionspass erbjuds inför uppdragsstarten direkt på Tomatodlingen i Härnösand.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

48503

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till