Jobbet Extrajobb som Budbilsförare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Extrajobb som Budbilsförare publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Tycker du om att ge bra service och vill leverera mat/paket till personer runt om i Stockholm? Är du studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%? Sök då tjänsten som budsbilsförare direkt!

Information om uppdraget:

Vi söker nu studerande som vill jobba extra som budbilsförare i Stockholm. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du som söker innehar B-körkort för manuell bil. Du måste också vara studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Du bör ha god körvana då bilarna som används i tjänsten är större skåpbilar eller budbilar och du kommer att köra på smala vägar. I en senare del av rekryteringsprocessen kommer du behöva genomföra en provkörning.

Då tjänsten är ett löpande uppdrag söker vi dig som ser långsiktigt på arbetet och har minst ett år kvar av dina studier.

Som budbilsförare kommer du leverera både matkassar och paket till privatpersoner under varierande arbetstider:
Matleverans: Arbetet utförs på söndagar och måndagar 16-22.
Paketleverans: Arbetet utförs tisdagar-fredagar 17-21:30.

Viktigt att du kan jobba minst 2 dagar varje veckan.

Vi ser gärna att du bifogar ett CV och personligt brev vid ansökan. Urval och intervjuer sker löpande.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har och kan följande:
- B-körkort minst 12 månader
- Stor vana av bilkörning i Stockholms norrorter samt innerstad och gärna tidigare erfarenhet av att arbeta som chaufför.
- Du är alert, serviceinriktad och inte rädd för att ta i då arbetet i vissa avseenden kan vara tungt.
- Att kunna hålla huvudet kallt i stressiga situationer och arbeta strukturerat är av stor vikt.
- Det krävs att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel då vår kunds behov kan variera från dag till dag.

Vi ser gärna att du bor i eller i närheten av Veddesta så att du kan ta dig till jobbet på ett lätt sätt. För dig som är intresserad av ett roligt extrajobb och möjligheten att utvecklas inom ett stort företag är detta ett perfekt tillfälle!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

46800

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till