Jobbet Extrajobb som budbilsförare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Extrajobb som budbilsförare publicerad av StudentConsulting

Heltid
Sundsvall
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi dig med hög servicenivå och god lokalkännedom för ett trevligt extrajobb där du levererar varor till företag!

Information om uppdraget:

Vår kund har en stor kundkrets i Sundsvall med omnejd, och söker nu förstärkning när det kommer till att leverera och fylla på beställda varor. Arbetet är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer anställas av StudentConsulting och arbeta som uthyrd konsult till vår kund. Arbetet är förlagt till tidiga morgnar/förmiddagar två vardagar i veckan, men du kommer bokas ut efter din tillgänglighet (i snitt ett pass i veckan). Möjlighet till att kombinera detta jobb med andra uppdrag via StudentConsulting finns. Uppdragsstart i mitten på mars.

Detta söker vi:

Att arbeta extra som budbilsförare är ett flexibelt jobb som är perfekt för dig som studerar. Som person är du positiv och trivs med att bemöta kunder, detta eftersom du representerar kundföretaget på plats hos deras kunder. Har du haft likande jobb innan är det meriterande. B-körkort är förstås ett krav. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40782

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn068 - Sundsvall).