Jobbet EXTRAJOBB som budbilschaufför/chaufför/B-chaufför har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

EXTRAJOBB som budbilschaufför/chaufför/B-chaufför publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi efter studenter som vill ha ett roligt extrajobb i sommar och under terminerna! Gillar du att köra bil och ge god service till kunder? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker StudentConsulting en budbilschaufför till vår kund i Malmö. Vår kund är en totalleverantör för restauranger, caféer och storkök. Deras sortiment innehåller artiklar från både internationellt etablerade leverantörer men även mindre svenska producenter.

Arbetsuppgifterna kommer vara att packa sin bil och köra ut ordrar till kunder runt om i Malmö och med omnejd. Arbetstiderna är främst dagtid men du ska vara flexibel och kunna jobba andra tider också. Du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till vår kund med lokaler i Östra Hamnen.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är glad och serviceminded som gillar att köra bil. Vi ser att du är stresstålig och lösningsorienterad.
Krav är b-körkort, god körvana och god lokalkännedom i Malmö med omnejd.

Vi söker dig som letar efter ett långsiktigt arbete på ett snabbväxande företag, låter detta som en tjänst för dig? Sök då redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer och tjänsterna kommer tillsättas så fort vi hittar rätt kandidat.

Sökord: chaufför, b-chaufför, budbilschaufför, bil, leverans, grossist

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49055

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till