Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Extrajobb Rekryterare till Ada Digital i Stockholm jobb i Stockholm på Ada Digital

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Extrajobb Rekryterare till Ada Digital i Stockholm på Ada Digital

Extrajobb Rekryterare till Ada Digital i Stockholm

Ada Digital Stockholm, Stockholms län Heltid

Ada Digital söker Researchers / Talent Agents som kan jobba extra! Som Talent Agent rekryterar du Digitala Specialister.

På Ada Digital får du rekrytera framtidens digitala specialister och ledare. Som Talent Agent kommer du jobba extra 1-3 dagar per vecka (beroende på vårt behov och din möjlighet) med rekrytering av digital kompetens och är ansvarig för inflödet av våra kandidater. Du är aktiv i våra digitala kandidatkanaler, paketerar våra kunders arbetsgivarerbjudande och säkerställer en fantastisk kandidatupplevelse.

Vi på Ada utmanar oss själva och branschen i att tänka på ett annat sätt för att lyckas möta morgondagens behov av digital kompetens. Är du en person som vågar prova det oprövade? Ser du smarta lösningar där andra fastnar vid problem? Då är det dig vi vill ha med oss!

VI ERBJUDER DIG

  • Som dotterbolag till TNG kan vi erbjuda fördelen att vara en del av en dynamisk start-up samtidigt som vi är en del av ett större sammanhang.
  • Hos oss får du lära dig agil rekrytering: ett snabbrörligt arbetssätt med fokus på teamwork och kontinuerliga förbättringar.
  • Med digitala verktyg i framkant och ett nära samarbete med vår vassa marknadsavdelning har du goda möjligheter att lyckas i din roll.
  • Möjlighet att delta i innovativa projekt för att möta kompetensbristen och öka jämställdhet och mångfald i IT-branschen.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Talent Agent är du navet på hela Ada Digital! Du arbetar nära Talent Business Partners och dina arbetsuppgifter omfattar:

  • Gemensamma uppstartsmöten hos våra kunder där du och Talent Business Partner tillsammans ringar in kompetens- och attraktionsprofil för rollen som ska rekryteras.
  • Skriva säljande annonser där du lyfter fram det unika i varje tjänst.
  • Search enligt vår agila rekryteringsprocess. Du använder digitala verktyg och sociala medier för att nå ut till passiva kandidater som inte är aktivt arbetssökande.
  • Stötta våra Talent Business Partners i att hantera ansökningar, testresultat, referenstagningar och bakgrundskontroller.
  • Säkerställa en fantastisk kandidatupplevelse och vara med och ständigt utveckla vårt arbetssätt.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du blir en del av ett kreativt och nytänkande team om 15 personer. Vi sitter tillsammans med vårt moderbolag TNG i nyrenoverade lokaler bredvid Mall of Scandinavia och Solna Station (nära pendeltågsstationen) och delar många glädjeämnen med våra kollegor. Hos oss är det kort sträcka från idé till genomförande och en genomgående positiv energi.

MER OM DIG

Ada Digital är inspirerade av Ada Lovelace – världens första programmerare. Hon var begåvad, motiverad och tänkte på ett annorlunda sätt än övriga samtida matematiker gjorde. Vi ser gärna att du är en Ada också! Du behöver inte vara matematiker men det är viktigt att du är digital och vill utvecklas vidare inom rekrytering. Det viktigaste är dock att du, liksom Ada, är orädd att testa nya vägar för att nå bättre resultat. Eftersom du ofta kommer köra fast – det gör man när man rekryterar utmanande specialistroller – så är det av största vikt att du har en lösningsorienterad läggning och en positiv grundinställning. Detta är ett extrajobb varför vi gärna ser att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, såsom exempelvis studier.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

Vi på Ada Digital strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Och vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 251B7821E0204858B8CD9DDC5B1449D6