Jobbet Extrajobb på Volvo Cars har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Extrajobb på Volvo Cars publicerad av Lernia

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifter

Student? Egen företagare? I behov av extra inkomst parallellt med nuvarande sysselsättning? Nu söker Lernia pigga montörer och truckförare för att täcka upp inne på Volvo. Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av montering, kvalitetskontroll, justering eller truckkörning. De arbetstider som vi har att erbjuda är: - 06.30-08.30 och du jobbar måndag till fredag - 12.30-15.36 och du jobbar måndag till fredag

Formell kompetens

- Sysselsättning om minst 50 % är ett hårt krav. Saknar du annan sysselsättning är du inte behörig att söka tjänsten. Om du egentligen vill jobba heltid, sök då heltidstjänsten! - Godkända gymnasiebetyg i matematik a/1, samhällskunskap a/1, svenska/svenska som andraspråk a/1 och engelska a/5 är hårda krav. Saknar du något eller några av dessa betyg är du inte behörig att söka tjänsten

OBS! För att maximera dina chanser till jobb vill vi att du laddar upp digitala kopior på dina betyg under fliken ”Lägg till ytterligare dokument” nedan. Har du truckkort skall även detta fotograferas av och laddas upp. Vi vill även ha ett studieintyg uppladdat för dig som är student, ett arbetsgivarintyg för dig som jobbar eller ett bevis på din F-skattsedel om du är företagare.

Din bakgrund

Eftersom vi på Lernia Bemanning vill verka för en jämn könsfördelning på arbetsplatsen ser vi gärna att även tjejer söker jobbet. Vi söker dig som:

- Är händig och tekniskt intresserad – du ska tycka det är roligt att skruva och mecka

- Är morgonpigg och pålitlig - vi måste vara säkra på att du dyker varje dag

- Är en lagspelare som trivs med att jobba i team.

Som montör är körkort inget krav, men om du vill köra truck kräver vi truckkort, körkort och fallenhet för truckkörning.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Jobbet sker i Volvo Torslandas lokaler på Hisingen i Göteborg. Observera att detta är en timanställning och att man måste jobba varje dag hela veckan. Vårt behov är löpande och tillträde kan komma att ske med kort varsel.

Personlighetstest

I rekryteringen till denna tjänst är förutsättningen att du genomför ett personlighetstest. Efter att du har ansökt till denna tjänst kommer du att få en länk till testet. Information finner du i det mejl du kommer att få efter det att du ansökt till denna. Vi behandlar din ansökan efter det att vi har fått tagit del av ditt resultat.

Referens

24212

Liknande jobb

Montör Göteborg Randstad AB
Terminalarbetare i Göteborg Göteborg Randstad
Lagerpersonal sökes till livsmedelslager! Härryda StudentConsulting
Möjligheter inom strategiskt inköp Göteborg Michael Page
Student för extrajobb Kungsbacka Randstad
Montör Göteborg Randstad AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till