Jobbet Extrajobb på Volvo Cars - Fordonsmontör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Extrajobb på Volvo Cars - Fordonsmontör publicerad av Lernia

Jobbet utgår om 7 dagar
Full-Time
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vad kommer du göra?

Som montör på Volvo bygger du framtidens bilar och vi erbjuder en unik möjlighet att utvecklas inom industrin. Du kommer arbeta tillsammans med ett team där alla behövs för att bidra till högsta och bästa kvalité. Nu söker vi dig som vill arbeta som fordonsmontör på en av våra fabriker i Torslanda, Göteborg.

Det handlar om dig

Det viktigaste är din inställning. Vi söker dig som gärna har ett intresse för teknik, är energifylld och noggrann. Du kommer bli en del av ett team där du behöver kommunicera med dina kollegor för bästa resultat. För att hålla god kvalité är det viktigt att kunna ta åt sig instruktioner och feedback. Du har motivationen och förmågan att arbeta i ett högt arbetstempo där arbetsuppgifterna är ensidiga och fysiskt krävande.

Passar du in i profilen?

Vi har två olika pass att erbjuda och du jobbar endast ett av dom.

Arbetstiderna är:

  • Måndag till fredag varje vecka 06.30-08.30 eller 13.30-15.24
  • Vi söker dig som är prestigelös, flexibel och punktlig
  • Tidigare erfarenhet av montering är inget krav men meriterande. Med rätt inställning så kommer du lära dig arbetet på plats
  • Du behöver kunna börja jobba med kort varsel

För att bli aktuell för jobbet som montör på deltid måste nedanstående krav uppfyllas:

  • Du behöver ha en huvudsaklig sysselsättning på minst 50 procent. Det kan både vara studier, deltidsjobb eller egenföretagare.
  • Godkänt i följande gymnasieämnen: Matematik a/1, Samhällskunskap a/1, Svenska/svenska som andraspråk a/1 och Engelska a/5
  • Vid utländska betyg måste dessa valideras av UHR
  • Ladda upp en bildfil med originalbetygen eller vidimerade kopior i samband med din ansökan. Om inte betyg laddas upp kommer din ansökan automatiskt att sorteras bort ur processen. Vi vill även ha ett studieintyg uppladdat för dig som är student, ett arbetsgivarintyg för dig som jobbar eller ett bevis på din F-skattsedel om du är företagare.

Vi på Lernia Bemanning vill verka för en jämn könsfördelning så vi ser mer än gärna att kvinnor söker.

Vad vi erbjuder dig

Vi erbjuder en möjlighet att kombinera annan sysselsättning med extrajobb på Volvo. Vi har självklart kollektivavtal och bra försäkringar.

 Hur du söker

Om detta låter som ett jobb för dig så är du varmt välkommen att lämna in din ansökan på vår hemsida. Bifoga CV och bild på betyg. Se gärna till att filerna är i formaten .pdf, .docx, .doc och .jpg. Du behöver även genomföra ett personlighetstest för att gå vidare i processen. Testet skickas till din mail efter inskickad ansökan. Vi behandlar din ansökan efter vi har fått tagit del av ditt resultat. Kontakt och intervjuer sker löpande.

Lernia är vägen framåt

Lernia bemanning har i över 20 år varit en partner till en av Göteborgs största fordonstillverkare. Vi söker engagerade och tekniskt kunniga medarbetare. Lernia arbetar brett inom olika kompetensområden och arbetar ständigt med nästa generations talanger. Bygg din karriär med Lernia. Vi har en stolt historia inom teknik som bygger på samarbete och mångfald. Det finns många bemanningsföretag på marknaden, men endast ett Lernia. Som statligt ägt bolag är vi styrda av värderingar som i varje skede spelar in i hur vi arbetar. Vi litar på att du alltid gör ditt yttersta, så kan du lita på att vi gör vad vi kan för att vårt samarbete ska fungera så väl som möjligt. Det är din nyfiken och passion som gör oss!

Vid frågor gällande tjänsten kontakta [ Email address blocked ] - Click here to apply to Extrajobb på Volvo Cars - Fordonsmontör

Referens

68296

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till