Jobbet Extrajobb på Kappahls lager i Mölndal! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Extrajobb på Kappahls lager i Mölndal! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 2 dagar
Part-Time
Mölndal

Arbetsbeskrivning

Vi kan nu erbjuda ett spännande, fartfyllt och riktigt roligt extrajobb till dig som har det där lilla extra! Är det du som är nästa stjärna till Kappahls lager i Mölndal?

Information om uppdraget:

Har du en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %, till exempel studier eller ett annat jobb, men känner att du vill jobba extra? Då kan du vara aktuell för detta uppdrag. Vill du jobba på ett lager med en sprudlande kultur och familjär känsla så är det i så fall detta jobb du ska söka!

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av orderplock och packning av beställningar från Kappahls E-handel. Arbetsplatsen är stor, med flera avdelningar och många kollegor. Tillsammans med ditt team bidrar du till en energifylld arbetsplats där mycket händer och du får en chans att vara delaktig i en arbetsplats som vill framåt!

På E-handelsavdelningen finns flera arbetsstationer beroende på vad som ska packas. Du arbetar till största del stående vid bord eller annan packyta, och har vagnar och korgar till din hjälp. Det kan finnas möjlighet att utvecklas och även få arbeta på fler avdelningar hos kunden för dig som är riktigt duktig och långsiktig, och därför är det meriterande om du har truckkort för höglyftande truck.

Kappahl erbjuder en gedigen onboarding där du och ett par fler nya kollegor handleds av en fadder under 2-3 introduktionsdagar. Introduktionspassen förläggs under tre vardagar i rad, och sker på dagtid.

Arbetstiderna kan därefter variera mellan dag och kväll, och för att vara aktuell för denna tjänst vill vi att du ska kunna jobba 3 pass i veckan och minst varannan fredag. Vi kravställer också att du ska kunna jobba minst 4 dagar/v under vecka 47 och 48 då det är en intensiv period för vår kund. Under denna period kan även nattarbete vara aktuellt.

För detta uppdrag anställs du av oss på StudentConsulting och arbetar hos Kappahl som uthyrd konsult. På arbetsplatsen lyder du under Kappahls arbetsledare, men din konsultchef på StudentConsulting är ansvarig för din anställning och frågor rörande denna.
Detta söker vi:

Detta söker vi:

Du som söker denna tjänst är en person som tar stort ägandeskap och ansvar för din egen utveckling. Har du en fundering eller om du är osäker på något ställer du hellre en fråga för mycket än att riskera att göra fel. Du är en glädjespridare som tar ditt arbete på största möjliga allvar.

Som konsult är man ambassadör och ansiktet utåt för StudentConsulting på kundarbetsplatsen. Vi söker därför dig som lever upp till våra kärnvärden: Resultat, Engagemang, Enkelhet och Team. Vi arbetar tillsammans för att nå gemensamma mål genom att arbeta smart, effektivt och med stor passion för vårt arbete.

För att trivas i rollen som konsult bör du vara vara flexibel när det kommer till arbetstider, då behovet hos kund kan variera stort från vecka till vecka. Vi vill dock att du ska vilja jobba mycket, och du är en person som sällan har problem att tacka ja till pass med kort varsel.

Eftersom arbetsplatsen ligger i Mölndal är det viktigt att du har möjlighet att ta dig till arbetsplatsen under olika tider på dygnet.

Vi vill vidare att du:
- Har god fysik
- Har erfarenhet av arbete inom lager, logistik, terminal eller liknande
- Kunna arbeta 3 dagar/v, minst varannan fredag och minst 4 dagar/v under vecka 47-48
- Goda tal- och skriftkunskaper i svenska
- Har studier eller jobb på minst 50 % som sträcker sig under minst 1 år framåt

Du är tävlingsinriktad, och har inställningen att allt går om man bara vill. Du är lyhörd för feedback, samarbetsvillig och arbetar lika bra i grupp som individuellt. Flexibilitet och noggrannhet värdesätts högt, liksom vikten av att vara engagerad och uthållig.

Det här tjänsten kräver att du är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %, och detta behöver du kunna intyga under rekryteringsprocessen.

I denna process genomför vi utdrag ut belastningsregistret.

Platserna tillsätts löpande, så du är välkommen med din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

55006

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till