Jobbet Extrajobb på distans med kundnöjdhetsundersökningar! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Extrajobb på distans med kundnöjdhetsundersökningar! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 7 dagar
Part-Time
Malmö

Arbetsbeskrivning

Vill du ha ett flexibelt extrajobb kombinerat med studierna? Är du serviceminded och gillar att prata i telefon? Se nedan tjänst.

Information om uppdraget:

Vi söker nu en student som kan hjälpa till med kundnöjdhetsundersökningar till företagskunder per telefon. Du kommer att vara anställd via Student Consulting och uthyrd som konsult till Azets. Din arbetsuppgift innefattar att ringa upp kunder som använder sig av Azets ekonomitjänster och undersöka kundnöjdheten.

Arbetspassen sker i slutet av månaden (mellan datumen 21-30e) och vi ser att du kan jobba alla dessa 3 dagar. Arbetet sker på distans hemifrån och det är därför viktigt att du har tillgång till egen dator i denna tjänst.

Detta söker vi:

- Du ska vara serviceminded på telefon
- Du ska ha tillgång till egen dator och vara okej med att jobba hemifrån
- Du ska ha möjlighet att jobba alla 3 dagar i slutet på månaden

Sökord: Distansarbete, Extrajobb, Kundnöjdhet, Marknadsundersökning, Telefonintervjuare

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

55010

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till