Jobbet Extrajobb med omgående start för dig som är student har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Extrajobb med omgående start för dig som är student publicerad av Academic Work

Deltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Vill du snabbt få in pengar i studentkassan? Nu söker vi dig som vill jobba extra under våren och få in en fot för ett sommarjobb. Vi söker lokalvårdare till vårdcentraler och andra byggnader i centrala Linköping. Är du morgonpigg? Perfekt! För här hinner du klara av jobbet innan du måste bege dig till campus. Sök tjänsten redan idag då start är omgående.

Academic Work söker flertalet lokalvårdare till Sodexo som ska arbeta på vårdcentraler, mottagningar och andra lokaler i centrala Linköping. Arbetspassen kommer vara förlagda på vardagar mellan 6-9 då städningen behöver genomföras innan mottagningen öppnar. Det kan även förekomma kvällspass mellan 15-18.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sodexo. Uppdraget kommer att vara på deltid med start omgående under en eller ett par månaders tid. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Kandidatprofil

Som lokalvårdare kommer du arbeta på olika avdelningar och lokaler med att städa mottagningsrum, korridorer och andra allmänna ytor. Arbetet förväntas skötas med kvalitet och då du jobbar i en hygienisk miljö är en viktig aspekt i arbetet att du är noggrann. Som ny i rollen kommer du genomgå en introduktion för att få förståelse för arbetets krav på hygien och för att få rätt förutsättningar.

Vi söker dig som gillar att arbeta effektivt och fortfarande hålla hög kvalité i ditt arbete.

* Är student på en eftergymnasial utbildning om minst 50% och har möjlighet att jobba som minst 2-3 pass/vecka
* Kan vara tillgänglig för arbete primärt på morgonen mellan kl 06-09, alternativt kl 15-18 på vardagar
* Du har goda kunskaper i tal och skrift i svenska då det krävs för tjänsten.

Som person är du flexibel och självgående samt har en förmåga att kunna ta egna initiativ i arbetet. Då du kommer att ha många kontaktytor är det viktigt att du har en social förmåga och trivs med att samarbeta med andra.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående.
* Omfattning: Varje pass är 3h.
* Placering: Centrala Linköping.
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sodexos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Referens

15021652-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till