Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Extrajobb kundservice Borås på Randstad AB

Extrajobb kundservice Borås

Randstad AB Borås, Västra Götalands län Part-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-postarbetsbeskrivning.

Våra kunder i Borås har ett ökat behov av extrapersonal inom kundservice! Du som passar in i nedan beskrivning kommer arbeta timmar vid behov samt heltid i sommar och vid storhelger när kundens ordinarie personal är lediga. 
Du kommer vara anställd av Randstad i Borås och arbeta hos våra kunder i Borås med omnejd.


ansvarsområde.

Arbetsuppgifterna innebär att ge bästa service via telefon, mejl och sociala medier. Våra kunder har verksamhet inom e-handel, bank, postorder mm men oavsett vilket uppdrag just Du är aktuell för är kraven höga. Du kommer hantera många samtal och besvara frågor kring leveranstider, inloggningsuppgifter, fakturafrågor och administration som är kopplat till uppgifterna.


kvalifikationer.

För att vara aktuell behöver du ha genomförd gymnasieutbildning samt  att det är krav på annan sysselsättning på minst 50% för att följa våra kollektivavtal inom bemanning.

Krav på svenska i både tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska. Du har mycket goda datakunskaper och kan snabbt sätta dig in i olika affärssystem. Vi tror att du har någon erfarenhet av service från butik, sälj eller kundservice. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du mycket god insikt i hur det är att vara företagets ansikte utåt. Du trivs med att arbeta i en roll där du är behövd. Du vet hur du kan göra stor skillnad med små viktiga detaljer i ditt dagliga arbete. Du är strukturerad, positiv och engagerad. Dessutom ser vi att du är noggrann, prestigelös och trivs med att finnas till hjälp där det behövs.


ansökan.

Sommaren närmar sig snabbt, jag ser fram emot din ansökan redan idag! OBS! Vi tar ej emot ansökan via mejl, ansök direkt på vår hemsida. Vi arbetar med löpande urval som kan innebära tillsättning innan sista ansökningsdag 2021-05-23
För information är du välkommen att kontakta konsultchef Åsa Lindwall via [ Email address blocked ]  
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 201340931