Jobbet Extrajobb IT-supporttekniker till kommande uppdrag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Extrajobb IT-supporttekniker till kommande uppdrag publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Växjö

Arbetsbeskrivning

Är du studerande och söker ett extrajobb inom IT för att bredda din erfarenhet? Vi söker dig för ett extrajobb som IT-supporttekniker till ett företag som är specialister på systemintegration.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på timmar som varar i 6 månader inledningsvis. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Bravura söker för en kunds räkning en IT-supporttekniker för extrajobb. Vårt kundföretag verkar i en teknisk bransch och är en aktör i framkant inom sitt område. Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Vi berättar mer om företaget vid en intervju!

Arbetsuppgifter

I rollen arbetar du i flera kundleveranser med varierande arbetsuppgifter. Du arbetar främst med att ge IT-support ute hos företagets kunder i Växjö. Du arbetar uteslutande hos användarna för att migrera nya datorer och följer upp att allt gått bra. Du arbetar självständigt men har vid behov övriga teamet till hjälp. Ärendena kan röra både hård-och mjukvara och du felsöker och genomför uppdateringar.

Formella krav

• Du studerar IT, data och/eller nätverk • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska • Meriterande: Kunskaper i Cisco och routing/switching Vi tror att du som söker trivs i en roll där du får ta ansvar för din egen utveckling och självständigt strukturera och driva ditt arbete framåt. Att agera problemlösande ser du som motiverande och du har intresset samt förmågan att fördjupa dig i komplexa problem. Du ser konsekvenserna av din arbetsinsats och du anstränger dig för att leverera en kundanpassad och effektiv lösning. Vidare ser du ett värde i att arbeta i team tillsammans med kollegor och du har förmågan att hålla vad du lovar gentemot andra.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Start: Enligt överenskommelse Plats: Växjö Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: IT-support, IT, support, nätverk, Cisco, routing, switching, hårdvara, mjukvara, extrajobb, student, student inom IT, teknik, behov, behovsanställning, uppdrag, IT-infrastruktur, systemintegration, Växjö

Referens

2832401

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till