Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Extrajobb inom reception jobb i Linköping på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Extrajobb inom reception på Uniflex

Extrajobb inom reception

Uniflex Linköping, Östergötlands län Deltid
Jobbeskrivning
Är du social, framåt och har ett flexibelt schema? Se hit! Vi söker nu ett antal drivna studenter som ser att de har tid och möjlighet att hoppa in vid behov och hjälpa till i receptionen hos en eller flera av våra kunder i Linköping. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av att ta emot och visa besökare till rätta, förbereda för konferenser samt agera som allt-i-allo. Receptionstiderna är förlagda dagtid måndag - fredag, 08:00-12:00.

Personliga egenskaper
Vi tror att du är en utåtriktad person som tycker om att ha ordning och reda runt omkring dig. Du har lätt att möta nya människor och kan på ett representativt sätt arbeta front desk på några av Linköpings företag. Du bör vara van vid att ta eget ansvar och att alltid ha viljan att ge bästa möjliga service. Det är inte ett krav på att ha arbetat inom reception eller liknande för att vara aktuell för tjänsten, dock är det meriterande. Då du förväntas kunna hoppa in med kort varsel bör du ha ett ganska flexibelt schema. För att söka denna tjänst bör du studera eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% samt ha fyllt 18 år.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi •Kollektivavtal •Tjänstepension •Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner •Försäkringar •Marknadsmässig lön •Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55979