Jobbet Extrajobb inom produktion har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Extrajobb inom produktion publicerad av Randstad AB

Deltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Stadler har stora projekt i rullning och behöver få in timanställda som är hängivna kompetenta och drivna.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Uppdragsgivare: Randstad AB
Ort: Västerås
Omfattning: Timanställd, dagtid. 07.00-15.30 alternativt kvällstid 15:00-24:00. Ca 8 dagar i månaden med chans till mer pass. Datumen där det kommer finnas jobb är redan fastställda och en normal månad ser ut oftast att man jobbar ca 4 pass i sträck, sedan sker nästa ”omgång” efter två veckor där man jobbar ca 4 pass i sträck. Därav är det inte pass varje vecka men ca 8 pass i månader med chans till mer pass.

Arbetsbeskrivning
Främsta och huvudsakliga uppgiften är att avlägsna fog som sitter på utsidan av tåget runt tågfönstren med hjälp av verktyg. Detta betyder att man med noggrannhet och fingertoppskänsla avlägsnar fog försiktigt men effektivt. Detta arbete är monotont och kräver därför att man som person är fokuserad, noggrann och tycker om repetitiva/enformiga arbetsuppgifter. Man arbetar både självständigt och i lag utifrån arbetsorder. Vid intresse berättar vi givetvis mer!

Kvalifikationer
Du behöver gilla praktiskt arbete och trivas i en industrimiljö.

Egenskaper som vi bedömer är avgörande för att lyckas; noggrannhet, händig, ansvarstagande och självgående.

För att kunna bli aktuell för denna tjänst behöver du dock ha en annan huvudsaklig sysselsättning då detta enbart är ett extra arbete. Det innebär exempelvis att du studerar på minst 50% (halvfart) eller har ett annat extra jobb på minst 50% (20h/v). Vi kommer enbart gå vidare med de som kan uppvisa ett studieintyg, anställningskontrakt etc.

Som konsult är du också ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vi ser fram emot din ansökan.

Om Randstad
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2019-05-31

Urval, intervjuer och anställning sker löpande. För mer information om tjänsten, kontakta Amir Abdulla, amir.abdulla@randstad.se

Referens

201218463

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till