Jobbet Extrajobb inom livsmedelsproduktion har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Extrajobb inom livsmedelsproduktion publicerad av Montico

Deltidsanställd
Kristianstad

Arbetsbeskrivning

Kundföretaget
Pluggar du eller har ett annat jobb på minst 50%? Då är du kanske intresserad av extrajobb vid sidan om? Vi på Montico är i behov av extrapersonal som kan hoppa in med kort varsel hos våra kunder i Kristianstad med omnejd.

Arbetsbeskrivning
Du kommer arbeta som ambulerande konsult hos våra kunder inom olika branscher, men vi söker främst dig som vill arbeta inom livsmedels-/köttproduktion. Du kommer främst att bli inringd med kort varsel för att täcka upp vid ex. sjukdom. Du kommer att få bredvidgång och möjlighet att lära dig innan du täcker upp, vilket även kommer att innebära en del utbildning.

Din profil
För att få jobba extra hos oss måste du ha fyllt 18 år och ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, exempelvis studier eller ett annat arbete. Skriv med i din ansökan vad för typ av sysselsättning du har i dag. Du ska ha körkort och tillgång till egen bil så att du lätt kan ta dig till och från arbetsplatsen. Du kan med snabba puckar hoppa in då arbetstiden är förlagd 06.00 -15.00 eller 07.00-16.00. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av produktion eller livsmedelshantering och vi ser gärna att du har utbildning i grundläggande livsmedelshygien. Truckkort är också meriterande. Som person är du flexibel, pålitlig, social, och gillar att jobba i team. Du har även lätt för att anpassa dig till nya situationer och är nyfiken på att lära dig nya saker. Du ska inte vara rädd för att ta i då tunga lyft förekommer.

Vårt företag
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Välkommen att söka tjänsten!

Referens

5330

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till