Jobbet Extrajobb inom livsmedelsindustri har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Extrajobb inom livsmedelsindustri publicerad av Randstad AB

Deltidsanställd
Laholm

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vill du kombinera dina studier eller annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50% med ett annat arbete? Här får du möjligheten till just det! Randstad söker nu produktionsarbetare på deltid (minst 2 dagar/vecka) till vår kund i Laholm. Här behöver du grundläggande kunskaper i svenska och vara bekväm med att jobba ståendes. Med fördel har du också tidigare erfarenhet från lager och produktion. Låter det här som något för dig? Då hoppas vi på din ansökan, redan idag!


ansvarsområde.

Då vi nu söker personer för extraarbete är det i enlighet med vårt kollektivavtal viktigt att du som söker kan uppvisa intyg om att du har en annan huvudsaklig sysselsättning i form av exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning om minst 50 %. Om du söker arbete på heltid hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete.


arbetstider.

Omfattning: Deltid (timpool) med varierande arbetstider, cirka 2-3 dagar/vecka. Arbetsplatserna tillämpar 3-skift. 
För start enligt överenskommelse.


kvalifikationer.

Här behöver du;

Annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50% (exempelvis studier eller annat
deltidsarbete) 

Grundläggande kunskaper i svenska liksom vara bekväm med att arbeta ståendes.

Med fördel B-körkort 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och vilja att arbeta. Du gillar också att jobba strukturerat och ha ordning och reda omkring dig. Vidare ställer du gärna frågor när du har funderingar och tar likväl egna initiativ – du står med andra ord inte och väntar på att bli tillsagd vad du ska göra. Skulle du dessutom säga att du har en god förmåga att arbeta i tidvis högt tempo med bibehållet lugn kommer du bli en uppskattad produktionsarbetare. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

Sista ansökningsdag 2020-03-23, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsterna kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Referens

201282533

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till