Jobbet Extrajobb inom lager/pack för dig som studerar! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Extrajobb inom lager/pack för dig som studerar! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Är du student och vill ha ett extrajobb inom pack/livsmedelstillverkning i Malmö? Är du noggrann, initiativtagade och gillar att arbeta effektivt? Läs då vidare!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett familjeägt företag placerat i Malmö. De producerar köttfärsprodukter som köttbullar och pannbiffar. Nu söker de duktiga studenter som vill arbeta inom förpackningen. Låter detta som något för dig? Sök!

Arbetsuppgifterna innefattar främst packning av företaget produkter. Arbetet görs på band och i renrum så hygienen är väldigt viktig. Övriga uppgifter som ettiketering och andra förberedelser för distribution kan även förekomma. Vi söker dig som vill ha ett långsiktigt extrajobb och erbjuder en långsiktig anställning,det finns även möjlighet att bli upplärd inom produktion och på andra stationer på sikt.

Det finns goda möjlgiheter till att ha ett flexibelt schema då arbetet är förlagt både under vardagar och helg. Du som söker ska därför vara tillgänglig för arbete både vardagar och helgdagar.
Arbetstiderna varierar och kan förekomma både tidig morgon och sen kväll, därför ser vi att du är flexibel och kan arbeta varierade tider.

Tjänsten förväntas att starta omgående.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar på högskola, universitet eller Komvux på minst 50% och som har tid över för ett spännande extrajobb vid sidan av studierna. Du blir anställd som konsult via StudentConsulting och utför arbetet hos vår kund.

För att passa i tjänsten ser vi även att du:
- Är noggrann, fokuserad och handlingskraftig.
- Kan arbeta 2-3 dagar i veckan.
- Meriterande är det om du har erfarenhet av att arbeta inom produktion eller livsmedel.
- Meriterande är truckkort.

Låter detta som ett extrajobb för dig? Sök då tjänsten redan idag! Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittar rätt kandidater.

Sökord: Produktion, Livsmedel, Lager, Maskinoperatör, Extrajobb

Sökord: Extrajobb, Livsmedelstillverkning, Produktion, Lager, Pack

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

51396

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till