Jobbet Extrajobb inom lager har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Extrajobb inom lager publicerad av Randstad AB

Deltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Söker du ett extra jobb vid sidan av studierna/jobbet inom lager? Vill du arbeta i Västerås som lagermedarbetare i ett fräscht lager? Vi på Randstad söker nu lagermedarbetare till vår kund i Västerås med start omgående! Vi vill att du söker!

Om tjänsten:
Som konsult kommer du vara anställd av Randstad AB och jobba ute hos vår kund i Västerås. I tjänsten som lagermedarbetare kommer du arbeta med orderplock av kundens varor med hjälp av truck. Arbetet utförs individuellt men som en del av en större grupp. Främsta arbetsuppgiften du kommer ha är truckkörning och plock av varor (plock-o-pack). Anställningen börjar med att man jobbar 2 veckor heltid introduktion, måndag-fredag, för att lära sig kundens lagerytor och lagersystem.

Dina kvalifikationer
Det är mycket viktigt att du drivs av kvalitétstänk. Som person är du noggrann, punktlig, flexibel och ansvarstagande. För att passa för tjänsten måste du klara av lyft och arbeta i ett högt tempo. Därför är det viktigt att du har en god kondition, god fysik och att du gillar att arbeta fysiskt. För att trivas med uppdraget är det viktigt att du är målmedveten och klarar av att jobba självständigt.

Krav för tjänsten:

  • Krav att visa intyg på att du har en annan huvudsaklig sysselsättning (studier på minst 50%/halvfart eller annat arbete på minst 20h/v).
  • Krav att kunna jobba 2 veckor heltid introduktion, måndag-fredag 07:00 – 15:30.
  • Kunna jobba ca 2 pass / veckan, 07.00 – 15:30.
  • Truckkort A+B.
  • Erfarenhet inom lagerarbete eller plock.
  • Goda kunskaper i svenska såväl muntligt och skriftligt.
Uppdragsgivare: Randstad AB

Ort: Västerås

Omfattning: Timanställd, ca 2 pass / v.

Arbetstider hos kunden: Måndag- fredag 07:00 – 15:30

Sista ansökningsdag: 2019-10-31

Urval, intervjuer och anställning sker löpande. För mer information om tjänsten, kontakta Amir Abdulla, amir.abdulla@randstad.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Randstad:

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Som konsult är du också ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Referens

201249990

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till