SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Extrajobb inom lager/industri på Uniflex

Extrajobb inom lager/industri

Uniflex Helsingborg Deltid
Ansök på företagets hemsida

Söker du ett extrajobb utöver studier eller annat arbete? Då kan detta vara ett passande jobb för dig!

Om tjänsten
Vi på Uniflex samarbetar med många olika företag inom bland annat lager och industri. När du jobbar extra hos oss får du chansen att prova på olika arbetsplatser och arbetsuppgifter. Du anger själv vilka dagar i veckan du kan jobba och kan enkelt anpassa volymen utefter dina studier/ditt arbete. Du ska kunna arbeta minst två vardagar i veckan, meriterande är det också om du kan jobba mer under sommarmånaderna. Arbetstiderna varierar utifrån kund, men många av våra samarbetspartners arbetar under vardagarna mellan 8-16.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Exempel på arbetsuppgifter är arbete på fabrikslinjer, paketering, påfyllning av material till maskiner samt truckkörning.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett aktuellt studieintyg eller har ett intyg på ett annat deltidsarbete på minst 51%. När du ansöker till tjänsten ber vi dig att bifoga ett studieintyg eller ett intyg från din andra arbetsgivare. Vi på Uniflex lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi kommer att göra allt vi kan för att du ska trivas hos oss och i gengäld söker vi efter dig som är: • Arbetsvillig och plikttrogen • Lojal och sprider glädje på jobbet • Effektiv och håller ett högt tempo ute hos våra kunder • Flexibel och hugger i där det behövs Meriterande för extrajobb hos oss är truckkort A+B Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag för att öka dina chanser!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 60451