Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Extrajobb inom industrin i Tingsryd job in Tingsryd at Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Extrajobb inom industrin i Tingsryd på Lernia

Extrajobb inom industrin i Tingsryd

Lernia Tingsryd, Kronobergs län Full-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Är du student, pensionär, har eget företag eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%?
Då är det dig vi söker!

Vi söker dig som vill ha ett extraarbete inom industrin hos våra kunder i Tingsryd. 

Om uppdraget
Vi letar efter dig som har en positiv attityd och vill jobba extra. Hos oss har du möjlighet att dryga ut kassan och få nyttiga erfarenheter på köpet. Du behöver inte vara expert på allt, däremot letar vi efter personer med bra inställning, sunda värderingar och viljan att bidra till våra kunders utveckling.

Arbetsuppgifter
Arbetet består av diverse olika uppgifter. Du kan få jobba som operatör vid en tillverkningsmaskin. Fylla på material, övervaka, kontrollera, packa, märka, köra bort färdig produkt m.m. Du kan även få jobba som montör där du sätter ihop olika delar, märker, packar och färdigställer order. Det kan dyka upp olika sorters arbetsuppgifter och det viktiga är att du är nyfiken och engagerad i det som behöver göras.

Formell kompetens
Du får gärna ha sommarjobbat och ha någon arbetslivserfarenhet med dig, men viljan att lära och utvecklas är viktigare. Har du erfarenhet från industrin, industriteknisk utbildning eller motsvarande är det en fördel. För att snabbt kunna ta dig till jobbet behöver du ha körkort och bil. Du behöver behärska det svenska språket för att kunna ta emot instruktioner och kunna kommunicera med dina kollegor.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det viktigt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral. Vidare behöver du vara i god fysisk form och ha en bra energi. Du är händig, självgående, framåt och har ett positivt sätt i bemötandet av människor runt omkring dig.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Extraarbete. För att vara aktuell för denna tjänst så behöver du antingen studera eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. 
Alla arbetstider kan förekomma: dag, kväll, 2-skift, natt och helg
Tjänsterna finns i Tingsrydsområdet.

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse.

Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag via [ Link removed ] .

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!  Läs mer på [ Link removed ] .

 

Rekommenderade färdigheter

Vi (Textredigeringsprogram)
Svenska (Undervisning)
Utbildning
Värderingar
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 160701