Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Extrajobb inom analys och ekonomi i Sundsvall på Randstad AB

Extrajobb inom analys och ekonomi i Sundsvall

Randstad AB Sundsvall, Västernorrlands län Part-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-postarbetsbeskrivning.

Är du en stjärna på siffror, kan se samband och avvikelser? Här erbjuds du ett meriterande extrajobb med flexibla arbetstider på ett företag i en tillväxtresa med start omgående.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


ansvarsområde.

Du kommer avlasta ekonomiteamet och vara en extra resurs för att hjälpa till med analysarbete i flertalet system. Du kommer ta fram underlag, göra avstämningar och säkerställa uppgifter av ekonomisk karaktär. Utöver detta kommer ditt arbete bestå av:
  • Göra lättare analyser 
  •  Se sammanhang, avvikelser och förbättringsmöjligheter
  •  Sammanställa underlag för ekonomiavdelningen 


arbetstider.

Extrajobb vid behov med start omgående fram till 2021-12-31 med möjlighet till förlängning, arbetspass enligt överenskommelse. Arbetstiden kommer förläggas under dagtid, Mån-fre 08.00-17.00.


kvalifikationer.

För att lyckas med uppdraget ska du ha ett stort intresse för siffror och vara analytisk. Det är inget krav att du har arbetat med ekonomi tidigare. Vi söker dig som är flexibel och noggrann. Du trivs i en kommunikativ miljö med mycket intern kontakt med andra där du gärna bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen. Detta är en perfekt tjänst för dig som studerar och vill få nya meriter inom ekonomi och administration.

Till denna tjänst söker vi personer för extraarbete. Enligt vårt kollektivavtal är det därför viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det kan vara exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning på minst 50 %. Om du söker arbete på heltid så hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete.


ansökan.

2021-05-16, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Hanna Sundberg, Konsultchef. [ Email address blocked ]
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 201341833