Jobbet EXTRAJOBB FÖR UTVECKLING AV HEMSIDA I WORDPRESS har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

EXTRAJOBB FÖR UTVECKLING AV HEMSIDA I WORDPRESS publicerad av Academic Work

Deltid
Linköping
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Letar du efter en möjlighet att använda dina kunskaper inom WordPress? Här finns ett uppdrag som går ut på att uppdatera och utveckla en hemsida för ett mindre IT-företag som är i framkant när det kommer till digitalisering av sjukvårdsbranschen.

Academic Work söker för kunds räkning en kunnig WordPress-utvecklare för uppdatering och utveckling av deras hemsida. Företaget jobbar med IT-lösningar inom sjukvården, och kulturen karaktäriseras av innovation och driv. Du kommer att jobba självständigt med utvecklingen men får stöd från företaget. Arbetet innebär inledningsvis en arbetsinsats på ungefär 40 timmars utspritt arbete, beroende på bedömning av nödvändig tidsåtgång. I ett senare skede öppnar tjänsten upp för mindre arbete vid enstaka tillfällen under året. Denna tjänst är en anpassad studentlösning och vänder sig till dig som är i början eller mitten av din utbildning.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos företaget.

Kandidatprofil

Som webbutvecklare kommer du att jobba ensam med uppdatering och utveckling av hemsidan i WordPress. Du förväntas ha tillräcklig kompetens och kommer gemensamt med företaget ta fram vad som ska göras med tillhörande slutmål för hemsidan. Visst underlag kommer att finnas och företaget öppnar upp för diskussion kring designfrågor, men WordPress-relaterade problem förväntas du lösa självständigt. Du kommer till exempel att:

* Uppdatera hemsidan med nya kunder och kundcase
* Förbättra marknadsföringen på hemsidan

Tjänsten passar dig som vill ha ett meriterande uppdrag inom WordPress-utveckling.

* Har goda kunskaper inom WordPress
* Är flytande i svenska

Som person är du självgående och löser gärna problem självständigt. Det anses meriterande om du har goda skriftliga kommunikativa förmågor.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående
* Omfattning: Enligt överenskommelse, inledningsvis ca 40 timmar
* Lön: Enligt överenskommelse
* Placering: Linköping, Mjärdevi
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Referens

15005177-SE

Liknande jobb

Agile coach Linköping SAAB
Kundansvarig innesäljare till REIREI Linköping Academic Work
Projektledare inom IT sökes! Linköping Framtiden
Personlig assistent Linköping Assistansbolaget i Sverige AB
Ekonomichef Tranås Ny Position
Student med truckkort sökes för sommarjobb! Norrköping StudentConsulting
Arbeta heltid på lager i Norrköping! Norrköping StudentConsulting
Är du vår nya Takmontör? Linköping Framtiden
Projektledare Katrineholm Skill

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Kultur - media - samhälle - Linköping).
Du kan avregistrera dig när som helst.