Jobbet Extrajobb för teknikentusiast! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Extrajobb för teknikentusiast! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Är du student eller ute efter ett flexibelt extrajobb? Har du ett stort tekniskt intresse, B-körkort och tillgång till egen bil? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting en teknisk person till vår kund Everdrone AB. Everdrone AB skapar programvara i världsklass och visuell navigering för autonoma drönare. Du kan ta reda på mer om Everdrone AB här: www.everdrone.com/

I denna roll kommer du ansvara över att montera tekniska apparaturer. Det kan till exempel handla om att installera Wifi-utrustning, övervakningskameror, ljus och ladd-stationer. Då tjänsten även innebär inhandling av material är B-körkort och tillgång till egen bil ett krav. Ersättning för bil och drivmedel ingår i tjänsten.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men arbetar som konsult hos Everdrone AB. Tjänsten är en deltidsanställning på 50% med flexibla arbetstider. Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt och pågå fram till juni 2020.

Detta söker vi:

• En person med stort tekniskt intresse
• B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav
• Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift

Utöver teknisk kompetens ställer arbetet högra krav på att du som person är självständig och lösningsorienterad. Du behöver även vara flexibel, ansvarstagande och noggrann i ditt arbete.

Låter detta intressant? Vänta inte med att söka då tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52324

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till