Jobbet EXTRAJOBB för studenter sökes till kund i Malmö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

EXTRAJOBB för studenter sökes till kund i Malmö! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi södra Skånes bästa lagermedarbetare med truckkort till vår kund i Malmö. Är du en lagspelare som tycker om att arbeta i ett högt tempo? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker StudentConsulting två orderplockare med truckkort A+B till vår kund i Malmö. Vår kund är en totalleverantör för restauranger, caféer och storkök. Deras sortiment innehåller artiklar från både internationellt etablerade leverantörer men även mindre svenska producenter.

Arbetsuppgifterna kommer mestadels vara orderplock med hjälp av scanner, du kommer också köra truck och det är därför ett krav att du har truckkort A+B. Arbetet är stundtals fysiskt krävande och i varierande temperaturer. Vi vill att du ska kunna jobba cirka 2 pass i veckan och vara flexibel med tider då arbetspassen förekommer både dag och natt. Du kommer vara anställd hos oss på StudentConsulting men uthyrd till vår kund med lokaler i Östra Hamnen.

Detta söker vi:

Du som söker denna tjänst tycker om att arbeta i ett högt tempo där lagspel nyckelordet. Vi tror att du tycker om att arbeta med kroppen och ser varje arbetstillfälle som ett träningspass. Som person är du noggrann och ansvarstagande, vi tror även att du är flexibel och inte rädd för att hugga in där det behövs.

Du ska vara studerande på Komvux, universitet eller högskola och ha minst 1,5 år kvar på dina studier.

Vi söker dig som letar efter ett långsiktigt extrajobb, som på sikt kan bli heltid, på ett snabbväxande företag. Låter detta som en tjänst för dig? Sök då redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer och tjänsterna kommer tillsättas så fort vi huttar rätt kandidat.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45776

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till