Jobbet Extrajobb för elektronikintresserade! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Extrajobb för elektronikintresserade! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 3 dagar
Deltidsanställd
Mölndal
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du teknikintresserad och vill jobba extra vid sidan av dina studier? Då är detta jobbet på Aros electronic AB rätt för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker dig som är studerande, gillar elektronik, mekatronik eller teknik och som kan jobba extra 2-3 heldagar per vecka som elektronikmontör.

Aros electronic AB ligger i Mölndal och har både utveckling och produktion samlat under ett tak.

Arbetsgrupperna har ett nära samarbete där man tar hänsyn till producerbarheten tidigt i konstruktionsfasen. Resultatet är en snabb och smidig produktionsprocess. Dina arbetsuppgifter kommer att variera men främst rör det sig om montering, provning, felsökning samt manuell lödning av kretskort till bl. a. styrsystem. Du kommer att arbeta i ett team på ungefär 10 personer, en grupp som fungerar som en resurs till resterande arbetsgrupper vid ledigheter och sjukfrånvaro.

Tjänsten kommer att starta när vi hittat rätt person och fortgår långsiktigt 2-3 dagar per vecka under terminerna. Det finns även goda möjligheter till sommarjobb. Arbetet är förlagt dagtid måndag-fredag.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd hos StudentConsulting och uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs att du som söker är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. Vi söker dig som har goda kunskaper inom elektronik, samt förståelse för elementära samband samt termer som används i yrket.
Främst efterfrågas erfarenhet av:
• Komponentmontering på kretskort
• Prövning och felsökning av elektronik
• Lödkunskaper
Läser du just nu en eftergymnasial utbildning inom elektronik, eller med annan teknisk inriktning, exempelvis på Chalmers är detta meriterande. Då du kommer att arbeta i ett team så ser vi att det är av yttersta vikt att du är social, flexibel samt har lätt för att samarbeta. Vi söker dig som har god tillgänlighet och kan jobba 2-3 heldagar vid sidan av dina studier.

Låter det intressant? Vänligen anmäl ditt intresse redan idag då vi intervjuar kandidater löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

40598

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till