Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Extrajobb för ekonomistudent till Øresundsbron! jobb i Malmö på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Extrajobb för ekonomistudent till Øresundsbron! på StudentConsulting

Extrajobb för ekonomistudent till Øresundsbron!

StudentConsulting Malmö, Skåne län Deltid
Studerar du ekonomi och vill ha mer erfarenhet inom området? Har du intresse för siffror trivs med administrativt arbete? Vi söker nu en student för extrajobb på Øresundsbrons ekonomiavdelning!

Information om uppdraget:

I tjänsten kommer du var en del av ekonomiteamet och stötta upp i administrativa processer.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Löpande bokföring
- In- och utbetalning
- Fakturahantering
- Inkassohantering

Arbetstiderna är dagtid under vardagar och du har alltid stöttning av dina kollegor. Tjänsten startar omgående, krav att du ska kunna jobba cirka 12-16h/veckan. Du kommer vara anställd via Student Consulting och jobba som konsult på Øresundsbron.

Detta söker vi:

Vi söker dig som på något sätt har intresse för ekonomi, exempelvis genom dina studier. Du bör ha grundläggande förståelse, men behöver inte ha arbetat med ekonomirelaterade uppgifter tidigare. Det viktigaste är att du har ett siffersinne och trivs med ett detaljerat arbete. Som person är du öppen, prestigelös och positiv. Vi ser gärna att du är problemlösande och initiativtagande. Du har en bra energi och värnar om dina kollegor. Du som söker är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Vi ser också att du har minst 1,5 år kvar av dina studier och ser det här uppdraget som ett långsiktigt extraarbete.

Om arbetsgivaren:

Øresundsbro Konsortiet är ett svenskt-danskt företag som ägs till lika delar av den svenska och danska staten. Øresundsbro Konsortiet äger och driver Øresundsbron mellan Danmark och Sverige. Vi är 170 medarbetare som arbetar med att öka trafiken över Öresund och vår vision är att Öresundsregionen ska bli ett kraftcentrum som gör den mer attraktiv att besöka och att leva och arbeta i. Våra medarbetare är förutsättningen för vår framgång och vår organisation är präglad av proaktivitet, förändringsvilja och öppenhet.

Sökord: Øresundsbron, Ekonomistudent, Ekonomiassistent

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59078