Jobbet Extrajobb för dig som ingenjörsstudent har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Extrajobb för dig som ingenjörsstudent publicerad av Skill

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Bli studentambassadör för auktoriserade rekrytering- och bemanningsföretaget Skill och stå i centrum för framtidens jobb. Är du en entreprenöriell student som gillar att nätverka? Då borde du ta chansen att vara ambassadör för ett nationellt kort- och långsiktigt kompetensförsörjningsföretag.

Om företaget
Skill ägs av ett 20-tal företag och organisationer. I uppdraget från ägarna ingår att vi ska återinvestera delar av vinsten för att jobba med långsiktig kompetensförsörjning i regionen. Vi ska också vara ”bäst i klassen” både som arbetsgivare och som affärspartner. Detta präglar oss och vår företagskultur och är något vi är mycket stolta över. I vårt uppdrag ligger även att vara engagerade i utbildningar och fungera som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk. Skill har idag kontor i Linköping, Norrköping, Motala, Mjölby, Jönköping, Stockholm, Göteborg, Malmö och Karlskrona. Dessa kontor bemannas av drygt ett 70-tal personer och vi har närmare 800 konsulter som är uthyrda till våra kunder, vidare gör vi flera hundra rekryteringar direkt till kund under ett år.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu två studentambassadörer till huvudkontoret i Linköping. Som studentambassadör kommer du att representera Skill på Linköpings Universitet, mässor och olika event. I dina arbetsuppgifter ingår att: -Delta på mässor -Anordna inför föreläsningar och studiebesök -Hålla kontakt med -och informera kåren och sektionerna inför event -Sprida jobbannonser i olika nätverk Släpp lös din kreativitet och skapa nya arenor där företag och studenter kan mötas. I rollen ingår att vara trendspanare och att hitta lämpliga nätverk och event där vi bör närvara. Självklart har du stöd och bollplank bland kollegorna på Skill men också av din ambassadörskollega. Arbetstid: Ca en dag per vecka. Stor möjlighet att förlägga tiden så att det fungerar med studierna. Du håller kontakt med arbetslaget via deltagande på teammöten, telefon, mail och besök.

Din profil
Du studerar andra eller tredje året på LiU och trivs i det sociala rummet. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är intresserad av arbetsmarknaden, att diskutera och att informera. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl och gärna, i tal och skrift. I linje med ditt entreprenörskap och ditt engagemang har du troligen också redan ett bra nätverk och är välorienterad på universitetet.Vi ser det som positivt om du tycker om att föreläsa och stå inför publik men det är inget krav. Vi söker dig som läser en: -Ingenjörsutbildning inom Data/IT på LiU -Ingenjörsutbildning inom Teknisk Fysik på LiU

Ansökningsförfarande
Har du frågor gällande tjänsten kontakta då ansvarig rekryterare på Skill Ida Thidblom, 013-32 94 16, ida.thidblom@skill.se Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill ägs av Industri och kommuner i Östergötland och jobbar för regionens kort- och långsiktiga kompetensförsörjning. Vi arbetar brett med omställning, personaluthyrning och rekrytering. Vi engagerar oss i utbildningsfrågor och lärlingsprogram, etablerar kontakter mellan företag och studenter och anordnar nätverk mellan våra kundföretag. Alltid med stort personligt engagemang. Den vinst industrikompetens gör återinvesterar ägarna i insatser för långsiktig kompetensförsörjning i regionen.

Referens

3490

Liknande jobb

Montörer till Scanfil Åtvidaberg Skill
Business Support Norrköping Lernia
Tekniker med el-erfarenhet sökes! Norrköping Framtiden
Site Manager sökes! Linköping Framtiden
Engagerad Konstruktör Linköping SAAB
Helikoptertekniker Linköping SAAB
Bemanningsansvarig Mjölby Toyota Material Handling
Distriktssäljare Tranås Batteripoolen
Databaser, hur kul är inte det? Linköping Framtiden
Mjukvaruutvecklare inom automotive Linköping Syntronic
Elingenjör Finspång Unik Resurs
Junior Ingenjör som vill utvecklas Norrköping Unik Resurs
Grävmaskinist sökes! Katrineholm Framtiden
Grävmaskinist sökes! Norrköping Framtiden

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till