Jobbet Extrajobb / Student / Kontorsassistent / administration till PostNord har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Extrajobb / Student / Kontorsassistent / administration till PostNord publicerad av Bravura

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du studerande och på jakt efter ett meriterande extrajobb? Trivs du i att arbeta i ett lag där du ser snabba resultat? Vi söker dig som trivs i en ansvarstagande roll där du får driva ditt arbete självständigt framåt.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på deltid, där du förväntas kunna arbeta under minst två terminer. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos PostNord. Det finns goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Om företaget

PostNord Strålfors är ett bolag inom PostNord-koncernen som hjälper företag med kund- och leverantörsrelationer att upprätthålla goda affärsrelationer genom kommunikationslösningar. PostNord Strålfors erbjuder en digital plattform som möjliggör sömlös kommunikation oberoende av vilken kanal mottagaren efterfrågar. Fokus för arbetet är att skapa en positiv upplevelse för deras kunders konsumenter. Det övergripandet målet är att rätt sak ska komma fram, i rätt tid och till rätt plats. PostNord Strålfors söker nu inför hösten och kommande terminer extra stöttning på vardagar. I denna roll tillhör du PostNords scanningsenhet.

Arbetsuppgifter

I rollen som kontorsassistent arbetar du i produktionen av företagets fakturahantering. Konkreta arbetsuppgifterna kan vara att öppna kuvert samt att scanna och arkivera fakturor utefter varje kunds önskemål. Syftet med rollen är att fakturorna ska komma in digitalt i systemet till företagets kunder. Du kommer att erbjudas en introduktion och får möjlighet att utvecklas i rollen efterhand då du får lära dig fler moment. Uppdraget är ett extrajobb under terminerna där du förväntas arbeta minst 8 timmar i veckan. Arbetspassen är förlagda under kontorstider på vardagar och kan delas upp på hel- och halv-dagar. Det kommer finnas möjlighet att arbeta fler timmar, speciellt under jul och sommar.

Formella krav

• Pågående utbildning med tidigast examen juni 2021 • God datorvana • Meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter För att trivas och lyckas i rollen har du intresse för att bygga relationer samt en social förmåga som bidrar till en lyckade samarbeten. Du trivs med att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och strukturerar ditt arbetssätt för att komma vidare i ditt arbete. Vi tror att du drivs av att arbeta målinriktat och leverera goda resultat. Vidare har du förmågan att förstå vikten av detaljer i ditt arbete samtidigt som du har en helhetssyn.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse Plats: Rosersberg Lön: Fast timlön Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Extrajobb, deltidsjobb, deltid, extra, student, kontor, logistik, ekonomi, administration, kontorsassistent, Stockholm, Rosersberg

Referens

2824501

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till