Jobbet Extrajobb / student / deltid / avtalsadministratör / contract specialist har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Extrajobb / student / deltid / avtalsadministratör / contract specialist publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Brinner du för kommunikation, administration och service i världsklass? Har du dessutom erfarenhet av ett administrativt arbete? Då kan du vara Eworks nästa studentmedarbetare!

Om företaget

Ework har en stark entreprenörsmässig företagskultur. Den visar sig i strävan efter att ha en ledande, innovativ roll på marknaden. Sedan starten 2000 har Ework lett en utveckling som stöpt om den nordiska konsultmarknaden. Ework är idag en marknadsledande, självständig konsultförmedlare med fokus på IT, telekom, teknik och affärsutveckling. Ework matchar konsulter mot uppdrag i flertalet olika branscher och är verksamma i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Polen. De har ramavtal med över 160 ledande företag i de flesta branscher och hanterar idag 7000 konsulter ute på uppdrag. Huvudkontoret är placerat i Stockholm, i Göteborg sitter de på Avenyn, och företaget är noterat på NASDAQ OMX Stockholm.

Här blir du en del av ett snabbväxande företag där möjligheterna är oändliga och ingen dag är den andra lik. Företagskulturen är stark och du blir en del av ett tävlingsinriktat team med högt i tak.

Arbetsuppgifter

Ework fortsätter att växa och söker nu ytterligare kollegor som vill vara med på deras tillväxtresa. Du kommer att tillhöra avdelningen Contracting & Onboarding på Ework som arbetar med uppdragskontraktering och onboarding av nya uppdrag. Arbetet sker i mindre team som arbetar med en dedikerad kundportfölj, tillsammans med dina kollegor ansvarar ni för att ge support till hela organisationen i dessa frågor.

Kontrakteringen av uppdrag gäller både leverantörer och kunder och kommer avse både nya uppdrag och förlängningar/utökningar av befintliga uppdrag. Du kommer även att ansvara för att onboardingen av nya uppdrag sker på ett professionellt sätt för att säkerställa en så bra och smidigt start som möjligt.

I arbetsuppgifterna ingår att arbeta med kommunikationspaket som ska guida alla parter i hur det fortsatta samarbetet skall fungera. Vidare kommer du att utföra registerkontroll, säkerhetsintervjuer samt göra beställningar av accesser och utrustning. I rollen ingår även ansvar för löpande kvalitetssäkring av leverantörer samt att hantera konsulternas tidrapporter.

Tjänsten är på deltid och passar dig som studerar ekonomi, juridik, personal eller administration.

Formella krav

• Annan huvudsaklig sysselsättning
• Erfarenhet av administration eller kundnära arbete är starkt meriterande
• Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska

Vi tror att du som söker är driven, tar eget ansvar för ditt arbete, har integritet och ett gott omdöme. Du brinner för service och sätter kunden i fokus samt strävar efter att leverera snabbt, effektivt och med hög kvalitet. Du trivs i en miljö med högt arbetstempo och kan leverera under tidspress. Vi tror att du har förmågan att prioritera dina arbetsuppgifter vid hög arbetsbelastning och är en duktig problemlösare. Vidare tror vi att du är strukturerad, noggrann och har ett öga för detaljer samtidigt som att du har en förståelse för helheten.

Övrig information

Det här är ett konsultuppdrag där du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult på deltid hos Ework. Det finns goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att du och företaget trivs med ert samarbete.

Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Efter överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Avtalsadministration, avtal, administration, kundservice, konsultbranchen, finska, finland, konsult, konsultförmedlare, konsultmäklare, administratör, administration, Student, deltid

Referens

2325401

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till