Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Extrajobb / Kundtjänst / Student / Kundservice till Flowbird / Deltid jobb i Stockholm på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Extrajobb / Kundtjänst / Student / Kundservice till Flowbird / Deltid på Bravura

Extrajobb / Kundtjänst / Student / Kundservice till Flowbird / Deltid

Bravura Stockholm, Stockholms län Heltid

Studerar du och har erfarenhet av en kundnära roll samt söker ett extrajobb? Som kundtjänstmedarbetare hos Flowbird erbjuds du en roll där du får kombinera service och problemlösning i ett globalt bolag med familjär känsla.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på deltid med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Flowbird har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Flowbird en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Flowbird är ett globalt och världsledande företag som erbjuder effektiva parkeringslösningar genom innovation, öppenhet och pålitlighet. Deras ambition är att göra det enkelt, smidigt och tryggt för alla att parkera. Deras helhetslösningar är framtagna för att hjälpa till att hålla städer i rörelse och se till att människor har tid att ägna sig åt det som är viktigt för dem. Därav hittar du deras produkter och tjänster i över 40 länder: exempelvis på Chicagos gator, vid skidbackarna i Falun eller på stränderna i Sydney. Sedan starten 1955 har Flowbird gått i bräschen för framtidens parkeringslösningar och håller än idag denna position.

Arbetsuppgifter

Kundtjänsten hos Flowbird behandlar ärenden och frågor kopplat till Flowbirds appar och webbtjänster. I rollen ansvarar du för att hantera och administrera inkommande ärenden via telefon och mail. Din primära arbetsuppgift är att hitta rätt lösning till kund samt att administrera i olika affärssystemen. Ärenden behandlar bland annat frågor gällande betalkort och inloggningar.

Initialt erbjuds du en introduktion för att skapa förståelse för företagets arbetssätt och system. I rollen uppmuntras du bidra med dina idéer och förslag på förbättring i processer och system.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Pågående eftergymnasial utbildning med minst 1 år kvar av studier
• Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift. Norska och finska är meriterande
• Tidigare erfarenhet av service / kundnära roll är meriterande

För att lyckas i rollen tror vi att du som person är uppmärksam och tillmötesgående i kunddialoger. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar samtidigt som du motiveras av att ge förstklassig service. Du trivs att agera problemlösande och har förmåga att fördjupa dig i komplexa problem. Som person är du hjälpsam och du ställer alltid upp för att stötta andra, oavsett om det ingår i dina arbetsuppgifter eller inte.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Kista, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3593001