Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Extrajobb - Statister/Skådespelare. Skådespelarpar sökes för experimentell kortfilm 'rave' jobb i Stockholm på Statist.se

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Extrajobb - Statister/Skådespelare. Skådespelarpar sökes för experimentell kortfilm 'rave' på Statist.se

Extrajobb - Statister/Skådespelare. Skådespelarpar sökes för experimentell kortfilm 'rave'

Statist.se Stockholm, Stockholms län Deltid
Hej! Vi söker ett äkta skådespelarpar till vår experimentella animationsfilm ''RAVE''. ROLL Birollerna 'Emil' och 'Annie' (Spelålder 25). Vi söker ett par eftersom karaktärerna hånglar i en av scenerna. Fest/Ravekläder behövs! VAD? Detta är ett experiment i animationsstilen Rotoscoping. Det innebär att man filmar som en vanlig spelfilm med kamera, men sedan går in i datorn eller på papper och ritar över hela bilden, 25 gånger i sekunden. Denna film kommer bli max 2 minuter, vilket innebär 3000 teckningar! I “RAVE” försöker vår huvudperson passa in på ett mystiskt rave men upptäcker snabbt att hen tagit sig vatten över huvudet. Filmen utnyttjar den unika animationsstilen och svävar mellan surrealistiskt och mardrömslikt, och grått och realistiskt. HUR? Vi som ligger bakom filmen gör detta ur egna fickor och budgeten blir då minimal. Vi står för era utgifter men kan inte erbjuda någon riktig lön. På grund av budgeten och filmstilen har vi dock helt fria händer att experimentera och improvisera, så vi letar efter skådespelare som vill samarbeta på alla nivåer och komma med egna idéer! Detta blir en helt prestigelös produktion, där du är en lika viktig kreatör som alla andra i teamet. NÄR? Inspelning sker HELGEN V.48 (4 & 5 DECEMBER) i Stockholms innerstad. Eftersom filmen kommer animeras så kommer själva inspelningen likna teater snarare än en normal inspelning med lampor och scenografi. OBS! Ni båda behöver söka med bild, och ange vem din andra part är så jag hittar, tack! Hör av dig så tar vi det vidare!

Yrkeskategori: Statister/Skådespelare, deltid/extrajobb .
Län: Stockholms

Statist.se - Bli medlem gratis!
Sveriges största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam.

Nyckelord:Statister/Skådespelare, Stockholms län

Dela gärna annonsen!

Läs mer här: [ Link removed ]
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: SE-108256