SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Regionchef till Paulig Group på Säljpoolen

Regionchef till Paulig Group

Säljpoolen Malmö, Skåne län Heltid
Ansök på företagets hemsida
Regionchef / Regional Field Sales Manager
Södra Sverige

Trivs du med att leda, stötta och inspirera dina medarbetare? Här erbjuds du som älskar mat, smak, försäljning och ledarskap en mycket attraktiv regionchefsroll inom dagligvaruhandeln.

Din roll
I rollen som regionchef / Regional Field Sales Manager hos oss på Paulig kommer du genom ett aktivt och passionerat ledarskap arbeta med att leda, coacha och utveckla ditt team bestående av fjorton fältsäljare, i region syd. Genom coaching, målstyrning och uppföljning av teamet ansvarar du för att öka försäljningen och få dina medarbetare att växa. Rollen innefattar fullt personal-, verksamhets- och resultatansvar på din region.

Region syd sträcker sig från Skåne till Östergötland / Dalsland – Götaland. Du utgår hemifrån och vi ser helst att du bor inom regionen, företrädelsevis Göteborg eller Malmö med omnejd. Tjänsten är operativ och det förväntas att du kommer att vara på resande fot tillsammans med dina säljare ett par dagar i veckan. Rollen innefattar även resor till våra kontor i Solna och Göteborg för att närvara i möten och evenemang. Du rapporterar till Field Sales Manager.

Din profil
För att lyckas som Regional Sales Manager hos oss på Paulig brinner du för att motivera, påverka och skapa. Vi söker dig som har en analytisk förmåga, är affärsdriven, handlingskraftig och strukturerad men samtidigt ödmjuk och prestigelös. Genom ett stort mod och engagemang skapar du rätt förutsättningar för att du och dina kollegor ska kunna leverera, fortsätta utvecklas och överträffa era mål. 

Krav

  • Du har ett par års erfarenhet från liknande tjänst inom retail, företrädelsevis inom FMCG / DVH
  • Påvisad ledarerfarenhet med förmåga att utveckla, entusiasmera och inspirera
  • Erfarenhet från kategoriarbete inom dagligvaruhandeln
  • Goda kunskaper inom MS Office (Excel, PowerPoint) och erfarenhet av CRM-system
  • Ekonomisk förståelse och förmåga att bedöma och presentera värdet av olika affärsalternativ

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett mycket attraktivt arbete i en central ledarroll där du arbetar med att utveckla företagets personal och affärer. På Paulig är vi stolta över vår organisationskultur som baserar sig på våra tre värderingar:

  • Stay Curious
  • Strive for Excellence 
  • Grow Together

Det är ledstjärnor som präglar vårt dagliga arbete, såväl självständigt som i samarbetet med kollegor, leverantörer och kunder. 

Lön förhandlas individuellt. Förmåner presenteras längre fram i processen.


Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Daniel Bjerndal. Du når Daniel på 0720-92 09 63.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Paulig Group är en finsk livsmedelskoncern med starka varumärken som Santa Maria och Risenta. Santa Maria är norra Europas ledande smaksättningsföretag och har även har en stark inriktning på etnisk mat. Under varumärket Santa Maria finns vi bl.a inom kategori Kryddor, Tex-Mex, Asia och BBQ. Risenta har en profil inom hälsa och hållbarhet. Vi är marknadsledare inom kategori fröer och kärnor, linser och torra bönor på den svenska marknaden. Vi har även en väldigt stark position inom müsli, snacking och specialmjöler.

J2W: CB2

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 849a70fee23242b8a4feef985505dc