SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Lagerpersonal sommarvikariat, Kallhäll jobb i Järfälla på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Lagerpersonal sommarvikariat, Kallhäll på ICA

Lagerpersonal sommarvikariat, Kallhäll

ICA Järfälla, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida


Nu söker ICA nya medarbetare till vårt lager i Kallhäll för sommarvikariat.

Därför ska du välja ICA


Vill du bli en del av ett team där du kan vara med och påverka förbättringar och förändringar, större som mindre? Den chansen får du hos oss, på ICAs lager i Kallhäll. Tillsammans ser vi till att alltid leverera på topp och ge butikerna service i världsklass.

Om jobbet som Lagermedarbetare


Arbetet innebär till stor del att med hjälp av en truck plocka varor till butik för hand vilket är fysiskt krävande och präglas av högt arbetstempo. Därför är en god fysik en förutsättning för att klara arbetet och må väl. Vi söker sommarvikarier som studerar eller har annan sysselsättning under våren men letar heltidsarbete under perioden juni-aug och har möjlighet att utbildas ett par veckor under våren. Utbildning sker i omgångar mellan vecka 9 - vecka 23. Arbetstiderna kan variera mellan 05:00-24:00 alla veckans dagar. Det är därför viktigt att du kan ta dig till arbetet under dessa arbetstider. Vi jobbar i olika temperaturzoner där temperaturen kan variera från +2 till +14 grader. Tjänsten är ett tidsbegränsat sommarvikariat, med löpande start för utbildning från februari till Juni 2023. Vi tillämpar lönesättning enligt avtal, och inom orderplock tillkommer även ackordstillägg. Vill du veta mer om hur det är att arbeta som lagermedarbetare hos oss på ICA? Klicka på länken och se en kort film där en av våra medarbetare berättar:[ Link removed ]

Är du den vi söker?


Grundläggande krav och meriter Du ska ha fyllt 18 år och ha fullständig gymnasieutbildning. Du ska kunna tala och läsa svenska obehindrat. Det är meriterande om du har körkort, och om du tidigare har arbetat inom lager eller i livsmedelsbutik.

Vad händer nu?


Ansök snarast genom att ladda upp ditt CV, vi gör urval löpande, sista dag för ansökan är 20/3. Vid frågor om rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringsteamet via [ Email address blocked ] Vid frågor facklig kontakt: Jonathon Clarke Handels [ Email address blocked ] I rekryteringsprocessen gör vi urval baserat på din ansökan, svar på urvalsfrågor samt tester av din personlighet och förmågor. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. Utdrag ur belastningsregistret kan komma att begäras eller kontrolleras via extern part, i enlighet med våra gällande rutiner.Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Vi har som målsättning att ha rökfria arbetsplatser. Arbetsmiljön på ICAs arbetsplatser ska vara nykter och fri från droger och därför tillämpar vi slumpvisa alkohol- och drogtester. 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: R0018123