SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Junior Teknisk Key Account Manager till Klippan Safety på Masterhelp Jobb

Junior Teknisk Key Account Manager till Klippan Safety

Masterhelp Jobb Helsingborg, Skåne län Heltid
Ansök på företagets hemsida
Junior teknisk Key Account Manager
Klippan

Klippan Safety befinner sig i en expansiv fas och förstärker nu med en junior teknisk Key Account Manager.

Har du en djup teknisk förståelse och vill arbeta i ett bolag där du får chansen att utvecklas? Är du en noggrann person med entreprenörsanda? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Klippan Safety ligger i branschens absoluta framkant vad gäller innovation och utveckling av interiörsystem och säkerhetsprodukter för personbilar och tunga fordon. Några av deras kunder är Volvo, MAN, Scania, Daimler, Mercedes, Audi, Porsche, Volkswagen m.fl.

Just nu är efterfrågan på både befintliga och kommande produkter mycket stor. Vill du vara med och påverka, arbeta i en internationell miljö och vara med på vår tillväxtresa är detta en fantastisk möjlighet. För en person med rätt erfarenhet, inställning och attityd kan vi erbjuda mycket goda utvecklingsmöjligheter i bolaget.

Vad har Peter Becker, Key Account Manager att säga om hur det är att jobba på Klippan Safety? 

'Jag har arbetat på Klippan Safety i 3 månader och jag trivs väldigt bra. Vi är ett litet och tajt team med bra stämning där alla hjälps åt.

För min del är det bästa med jobbet, den personliga utvecklingen. Den har alltid legat högt på min önskelista. Sedan är det också dynamiska arbetsuppgifter och frihet under ansvar.'

Arbetsuppgifter
I rollen som teknisk Key Account Manager kommer du till en början att stötta nuvarande säljorganisation med hantering av kundportaler, kalkylering och medverkan i arbetet för att säkerställa framgångsrik levererans av lösningar till befintliga och potentiella kunder. På sikt kommer du att kunna växa in i rollen som Key Account Manager och kommer då även hantera dina egna kunder.

Då försäljningsarbetet är starkt kopplat till tekniken är det viktigt med mycket god teknisk förståelse. Tjänsten innebär många kontaktytor med internationella kunder men också internt med bl.a. inköp, konstruktion, kvalitet samt med den egna internationella säljorganisationen.  

 • Följa upp kostnader i kundprojekt
 • Kalkylera och analysera kostnader
 • Bearbeta och besvara ändringsförfrågningar från kunder
 • Hantera betalningar från kunder
 • Utveckla befintliga kunder

Tjänsten är på heltid med placering på Klippan Safetys huvudkontor i Klippan. Du ingår i ett mindre team och rapporterar till Sales and Marketing Manager. På sikt kommer tjänsten innebära en del övernattningar.

Vad säger Mats Johansson, Sales and Marketing Manager om retaget? 

'På Klippan Safety jobbar vi flexibelt, både från kontoret och hemifrån. Vi har kontinuerliga möten och väldigt nära till samtal för frågor som dyker upp kring jobben.

Vi utvecklas hela tiden, tar in nya projekt och lär oss mer och mer om nya produkter och marknader. Kompetensen och visionerna är moderna. Att våga tänka nytt och ta nya projekt är något vi hela tiden jobbar med, det finns stor potential i bolaget.'

Din profil
Till rollen som teknisk Key Account Manager söker vi en initiativrik, strukturerad, proaktiv och målfokuserad person. Det är viktigt att du har en djup teknisk förståelse då försäljningsarbetet är starkt kopplat till tekniken. Det är därför av mycket stor vikt att du trivs med och vill arbeta med tekniskt avancerade produkter och lösningar i en internationell miljö. Vi söker dig som är ordningsam med förmåga att självständigt strukturera ditt arbete, för att på bästa sätt nå uppsatta mål.  

 • Teknisk högskoleutbildning eller likvärdig erfarenhet
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, tyska är meriterande
 • Stort tekniskt intresse
 • Affärsmässig och stor vilja till att utvecklas inom försäljning
 • Erfarenhet från fordonsindustrin är meriterande
 • B-körkort

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsulter Sara Persson, 0720-712688, och Christofer Dahlman, 0702-469300, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.

Om Klippan Safety
Klippan Safety är en systemleverantör till fordonsindustrin och tillverkar bland annat interiörsystem och säkerhetsprodukter till lätta och tunga fordon. Klippan Safetys affärsidé är att erbjuda funktioner för säker transport och hög komfort för förare och passagerare. Klippan Safety AB ingår i den svenskägda koncernen CalixKlippan AB. Klippan Safety med sina dotterbolag i Polen, Tyskland och Brasilien har ca 650 personer anställda samt en omsättning på ca 1miljard. Klippan Safety befinner sig i stark utveckling med en mängd nya och kommande projekt. 

Läs mer om oss på [ Link removed ]

J2W: CB2

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: e4b23ca6c614441b8c8ed2858e18bc