Jobbet Extraarbete som Android-utvecklare! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Extraarbete som Android-utvecklare! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Österåker

Arbetsbeskrivning

Är du i slutet av dina studier på en civilingenjör- eller högskoleingenjörsutbildning? Har du ett intresse för programmering och applikationer? Då har vi nu tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett Medtech-bolag som har funnits sedan 2012. Visionen är att förbättra livet för hjärtsviktssjuka genom deras produkt. De har idag en hjärtsviktsapplikation som sätter patienten i centrum, som både fungerar som ett enkelt hjälpmedel och förbättrar livskvalitén. De befinner sig i en expansiv fas och letar nu efter en person som vill arbeta extra som Android-utvecklare.

I rollen kommer du att arbeta med vår kunds Android-applikation. Inledningsvis kommer dina arbetsuppgifter främst innebära underhållsarbete, hantering av buggar och mindre justeringar i appen utifrån kundens önskemål. Under våren kommer du arbeta mer med vidareutveckling och nyutveckling av applikationen.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd som konsult till vår kund. Vi ser gärna att du finns tillgänglig en dag/veckan, där du själv kan påverka dina arbetstider. Framåt våren finns det goda möjligheter att utföra sitt examensarbete där, som även kan leda till en anställning direkt hos dem. Vår kund har kontor i Åkersberga, där du har möjlighet att arbeta hemifrån om så önskas.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten måste du vara studerande på minst 50 %. Vi söker dig som läser till högskole- eller civilingenjör, där du studerar ditt sista år. Vi ser att du har ett stort intresse för programmering och erfarenhet från mobilapplikationer. Vidare ser vi att du har mycket goda datorkunskaper och gärna har erfarenhet av JAVA. I övrigt bör du behärska svenska och engelska i både tal och skrift. Som person är du kommunikativ, orädd och driven. Känner du att detta är något för dig, skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med urvalsarbetet.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45622

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till