Jobbet Extraarbete har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Extraarbete publicerad av Lernia

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Kalmar
26 ansökningar

ArbetsbeskrivningArbetsuppgifter

Nu söker vi dig som trivs med varierande arbetsuppgifter, kan hoppa in med kort varsel hos någon av våra samarbetspartners i Kalmar med omnejd och vill tjäna extra pengar varje månad. Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men jobbar hos någon/några av våra samarbetspartners. Det innebär att du får möjlighet att prova på olika arbetsuppgifter beroende på din bakgrund och dina målsättningar.

Du kommer att arbeta i vår pool av extraanställda och vara ambulerande konsult hos våra kunder i Kalmar-området. Arbetsuppgifterna är varierande och du kan komma att få arbeta inom t.ex. industri, lager och service.

Vi ser gärna att du kan arbeta varierande tider över dygnet och har möjlighet att hoppa in med kort varsel några dagar i veckan. Vi önskar utöka vår pool omgående och ser gärna ett långsiktigt samarbete med dig.Formell kompetens

- För att vara aktuell för tjänsten krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning (så som t.ex. studier eller deltidsanställning) om minst 50 %.
- Erfarenhet av arbete inom administration, service, lager och industri samt truckkort är meriterande, men inte ett krav
- Grundläggande datakunskap
- Du uttrycker dig väl på svenska i såväl tal som skrift
- Körkort och tillgång till bilPersonliga egenskaper

Som person är du en utåtriktad och social lagspelare som gärna arbetar i grupp med andra då teamkänslan är viktig inom kundföretaget. Du har en hög arbetsmoral och är noggrann i ditt arbetssätt. Vidare är du även ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Du är van vid att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål och deadlines.Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Timanställd / Deltid / Kalmar med omnejdTillträdesdag

Enligt överenskommelseInformation

Vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. I din ansökan ber vi dig att specificera vilken annan huvudsaklig sysselsättning du har.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på lernia.se.

Referens

22916

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till