Jobbet extraarbetande produktionsmedarbetare till vår kund i Laholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

extraarbetande produktionsmedarbetare till vår kund i Laholm publicerad av Randstad AB

Deltidsanställd
Laholm

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Nu söker vi produktionsmedarbetare i Laholm.
Är du ute efter extraarbete vid sidan av dina studier? Trivs du med fysiska arbetsuppgifter? Gillar du av att jobba inom produktion med arbetsuppgifter som inkluderar övervakning och förpackning av material,  hålla god ordning och tillsyn på maskiner? Ansök då till oss! Detta jobb kräver att du antingen studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning.  

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Till denna tjänst söker vi personer för extraarbete. Enligt vårt kollektivavtal är det därför viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det kan vara exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning på minst 50%. Om du söker arbete på heltid så hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete. 


ansvarsområde.

Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att ansvara för att produktionen genomförs enligt lagd tillverkningsplan samt att slutprodukten håller rätt kvalitet. Du säkerställer hög leveranssäkerheten, effektivitet och att kostnader optimeras och att regler för hygien och arbetsmiljö efterlevs. Du arbetar i en process där du behöver ha ett nära samarbete med kollegor i ett högt tempo med höga krav på säkerhet, kvalitet och noggrannhet.


kvalifikationer.

För att lyckas i rollen krävs det att du trivs med fysiskt arbete, är stresstålig och initiativtagande. Du har en annan huvudsaklig syssla idag och vill ha extraarbete vid sidan av ex. dina studier.

  •  Erfarenhet av liknande arbete och god datorvana.
  •  Goda respektive grundläggande kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. 
  •  Körkort och tillgång till bil
  • Truckkort är meriterande men inget kravansökan.

Du ansöker tjänsten via annonsen. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Vid frågor kontakta Jennifer Barmer, konsultchef/ jennifer.barmer@randstad.se eller Mikaela Hutzelmann, konsultchef/ mikaela.hutzelmann@randstad.se

Ansökningar per mail godkänns ej.

Referens

201298765

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till