Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Extra UME Fika & Bar jobb i Umeå på SSP

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Extra UME Fika & Bar på SSP

Extra UME Fika & Bar

SSP Umeå, Västerbottens län Heltid
Vi söker dig som vill arbeta som restaurangbiträde hos oss på UME Fika & Bar.
Vi söker dig som vill arbeta extra vid behov.

Charmen med att jobba på en Flygplats är att ingen dag är den andra lik, vilket innebär att vi arbetar med stor flexibilitet och snabba beslut. Att skapa en välkomnande atmosfär och att överträffa våra gästers förväntan är våra ledstjärnor.

Vi söker dig som vill möta nya utmaningar och arbeta i en föränderlig miljö. Du är målmedveten, flexibel och har mycket god samarbetsförmåga. Arbetet ställer stora krav på kommunikationsförmåga samt förmågan att ta egna initiativ. Du sätter en ära i att se till att gästerna trivs och tar ansvar för att försäkra dig om att alla våra gäster lämnar oss nöjda. Du har en uttalad förmåga att driva merförsäljning. Med ett leende, snabb service och en positiv inställning får du gästen att känna sig välkommen. Ordning & reda är en självklarhet för dig. För att passa i vårt team är du glad, ansvarsfull och har en stor portion humor.

Arbetet kräver att du både talar och läser svenska samt engelska obehindrat. På grund av alkoholservering behöver du vara minst 20 år. Arbetet är fysiskt krävande och du är inte rädd för att hugga i.

Anställning i SSP innebär att arbeta inom säkerhetsklassat område vilket fordrar individuell säkerhetsprövning. Eftersom vi ska ta oss till och från jobbet på udda tider är det en stor fördel att ha körkort & tillgång till egen bil. Våra enheters öppettider följer flygtrafiken vilket innebär att 8-17 inte är vår arbetstid, arbetet innebär tidig morgon, kvällar & helger.

Vi erbjuder anställning i en stor koncern med goda utvecklingsmöjligheter och mycket kontakter. Inom Scandinavian Service Partner arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget. Du kommer att arbeta med ett glatt & engagerat team.

Om du vill bli en del av vårt framgångsrika team - skicka din ansökan och berätta om dig själv. Intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse.

SSP är medlem i VISITA och har kollektivavtal med HRF

Krav
  • Minst 20 år
  • Talar och läser god svenska & engelska
Meriterande
  • Körkort och tillgång till egen bil
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?