Jobbet Extra- och sommarjobb för dig som student på US har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Extra- och sommarjobb för dig som student på US publicerad av Academic Work

Deltid
Linköping
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Är du student med ett flexibelt schema och söker arbetslivserfarenhet? Vill du redan nu säkra upp sommarjobbet och dryga ut studentkassan? Då kan extrajobbet på ISS vara något för dig! Här får du möjligheten att komma in på ett stort företag och ha möjlighet att växa för framtiden! Låter det spännande? Läs mer och sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Academic Work söker för ISS räkning flertalet lokalvårdare som ska arbeta på Universitetssjukhuset i Linköping. Det är en flexibel tjänst om ca 12h/vecka där du kan vara med och styra dina arbetstider efter hur schemat i skolan ser ut.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ISS önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos ISS.

Kandidatprofil

Som lokalvårdare på Universitetssjukhuset i Linköping kommer du arbeta på hela sjukhusområdet med dess olika avdelningar och lokaler. Arbetet förväntas skötas med kvalitet då du jobbar i en hygienisk miljö så en viktig aspekt i arbetet är att du är noggrann. Som ny i rollen kommer du genomgå en veckas introduktion för att få förståelse för sjukhusets krav på hygien och för att få rätt förutsättningar i arbetet.

Tjänsten passar dig som studerar och vill ha ett flexibelt extrajobb att anpassa med dina studier. Du gillar att arbeta effektivt och fortfarande hålla hög kvalité i ditt arbete.

* Är student på en eftergymnasial utbildning minst 50% och har 1 år kvar av dina studier eller har annan huvudsaklig syselsättning på minst 50%.
* Kan vara tillgänglig för arbete både under arbetsdagar men även helger och kvällar.
* Du har goda kunskaper i tal och skrift i svenska då det krävs för tjänsten.

Som person är du flexibel och självgående samt har en förmåga att kunna ta egna initiativ i arbetet. Då du kommer att ha många kontaktytor är det viktigt att du har en social förmåga och trivs med att samarbeta med andra.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: i slutet av April
* Omfattning: Deltid, 12 h/vecka. Arbetet är förlagt dag/kväll och helger.
* Placering: Universitetssjukhuset Linköping
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Referens

15003938-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Extrajobb-studentjobb - Linköping).
Du kan avregistrera dig när som helst.