Jobbet Exportsäljare / Area Sales Manager / B2B har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Exportsäljare / Area Sales Manager / B2B publicerad av Bravura

Full-Time
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta på ett välkänt ledande premiumföretag? Drivs du av att föra dialoger med nya människor och arbeta mot olika kulturer? Här erbjuds du en internationell roll på ett företag som värdesätter hög kompetens och gemenskap.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Precimeter Control AB.

Om företaget

Precimeter Control AB är ett globalt, världsledande företag som levererar högpresterande premiumprodukter inom mätteknik och flödesstyrning för gjuterier. Huvudkontoret är beläget i Göteborg och i Sverige är de ensamt representerade för sin bransch. Precimeter Control AB finns representerade på 30 olika platser runt om i världen och har dotterbolag i USA, Kina och Tyskland. Precimeters ledord är att överträffa marknadens förväntningar genom att ligga i framkant av utvecklingen. Detta genom att arbeta med fokus på kvalitét, långsiktighet och engagemang.

Arbetsuppgifter

Som exportsäljare på Precimeter Control arbetar du med internationella kunder. Du driver affärsprocessen från prospektering till kontraktering. Tillsammans med lokala agenter driver du försäljning i dina regioner och för kunddialoger över hela världen. Som exportsäljare befinner du dig på resande fot en vecka per månad. Utöver det deltar du även på mässor runt om i världen. Resten av tiden spenderar du på Precimeter Controls moderna kontor beläget i centrala Göteborg, tillsammans med dina kollegor. Där kartlägger du potentiella marknader och förbereder resor i form av koordinering och offertskrivningar. Du arbetar med båda nya och befintliga kunder med fokus på långsiktiga relationer och försäljningscykler.

Formella krav

• Tidigare erfarenhet av B2B-försäljning inom tung industri och/eller processteknik • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift • Körkort B • Meriterande med teknisk eftergymnasial utbildning, gärna inom el- eller automation • Meriterande med språkkunskaper i övriga språk som bland annat spanska, tyska och franska Vi tror att du som söker motiveras av att få sätta igång projekt och driver av egen kraft igång nya projekt. Du har en öppenhet för förändringar och kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Du ser möjligheter i förändringar. Vidare har du en förmåga att tänka och resonera strategiskt. Du ser på sakers långsiktiga betydelse och anpassar dina handlingar efter detta. För att trivas i rollen är du en person som får energi av att umgås och föra dialoger med nya människor. Du är social och tar gärna första steget i ett samtal och vet hur du ska bete dig i olika sociala sammanhang och kulturer. Då du samarbetar med dina kollegor i olika kundprojekt ser vi att du har en förmåga och intresse för att samarbeta med andra samt lätt för att se syftet med helheten. Många kunder är ingenjörer och det är därav en fördel om du har en teknisk förståelse för tunga industrier.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Start: Enligt överenskommelse Plats: Göteborg Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ] Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord:

Referens

2865801

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till