SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Exportkoordinator med teamleader ansvar till Mycronic! jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Exportkoordinator med teamleader ansvar till Mycronic! på Academic Work

Exportkoordinator med teamleader ansvar till Mycronic!

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida
Tänk dig de mest högteknologiska elektronikprodukterna du kan föreställa dig, och sen tänker du ett steg längre. Med världsledande produktionslösningar leder Mycronic elektronikindustrin och tar fram dagens mest högteknologiska produkter. Men med en ödmjukhet inför att det viktigaste för att lyckas med detta är en passion för såväl affärer som teknik och framförallt människor. Mycronic befinner sig i en expansiv fas där de vill fortsätta etablera sig på fler marknader och länder. För att göra detta söker de personer som vill vara med på deras fortsatta resa framåt. Har du några års erfarenhet inom export, ett intresse för ledarskap och känner dig redo för nästa steg i karriären? Läs vidare!


Om tjänsten
Mycronic är ett svenskt bolag som i över 40 år har utvecklat och tillverkat elektronik- och displaytillverkare och har idag kunder och distributörer i fler än 50 länder världen över. Med anledning av den fortsatta tillväxten behöver Mycronic nu utöka ett av exportteamen med en exportkoordinator med teamleader ansvar. Divisionen High Flex, som du kommer tillhöra, består idag av 6 personer som arbetar med hantering av det dagliga orderflödet av maskiner och reservdelar. Teamet ansvarar för exportbokningar till alla marknader och samordnar leveranser mellan tillverkningsenheterna i Täby, Tyskland och Asien. Arbetet innefattar daglig kontakt med såväl dotterbolag som distributörer och agenter. Detta är en perfekt roll för dig som trivs i en föränderlig arbetsmiljö där du får vara med och påverka arbetssätt och rutiner. Utöver det operativa arbetet med export kommer du som teamleader ansvara för samordning inom gruppen, uppföljning och rapportering av resultat, samt kunskapsdelning i gruppen. Du kommer även rapportera och föra dialog med övriga avdelningar.

Du erbjuds

* En roll med frihet under ansvar, och en chans att att påverka och utveckla arbetssätt
* En roll hos ett globalt och marknadsledande företag med starkt bibehållen entreprenörsanda
* Möjligheten att arbeta i ett företag med medarbetare från hela världen, där mångfald i ålder och erfarenhet ses som en styrka. Du erbjuds även tillfället att bli en del av en öppen företagskultur där man hjälper och tror på varandra. För Mycronic är mångfald inte bara en konkurrensfördel utan också en viktig pusselbit för en innovativ och givande arbetsmiljö

Arbetsuppgifter
Rollen som Exportkoordinator är bred och innebär ett stort antal kontaktytor såväl internt som externt. Exempel på arbetsuppgifter är

* Kontakt med dotterbolag, distributörer och agenter samt övriga funktioner inom Mycronic som ex. marknad, sälj, finans, eftermarknad, inköp och produktion
* Orderregistrering och skicka ut orderbekräftelser
* Uppföljning av leveranser, sena ordrar och reda ut om ordrar är kompletta med all information
* Fraktdokumentation, fakturering, hantering av förskottsbetalningar, tulladministration, Letter of Credit och bankgarantier
* Bokning av frakt och samordning av leveranser
* Rapportering av teamets resultat och samordna arbetsuppgifter i teamet

#

Vi söker dig som
Detta är en roll för dig som har erfarenhet inom området men som gärna vill utvecklas inom fler delar kopplat till export och tull. Vi ser också att du har ett stort intresse för ledarskap, delar med dig av din kunskap till andra och gärna driver frågor kopplat till hur arbetsprocesser kan effektiviseras och utvecklas.

Utöver det har du

* En eftergymnasial utbildning inom ekonomi, logistik eller motsvarande arbetslivserfarenhet
* Några års erfarenhet av arbete med exporthantering till kunder inom och utanför EU
* Erfarenhet av arbete i en producerande verksamhet
* Goda kunskaper i svenska och engelska då båda språken används i arbetet

I denna rekrytering kommer vi även lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser och intresse för tjänsten. Motivera väl i din ansökan varför du valt att söka. Vi kommer att lägga extra stor vikt vid följande personliga egenskaper:

* Strukturerad
* Resultatinriktad
* Samarbetsförmåga
* Initiativtagande

#

Övrig information

* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Täby
* Kontaktuppgifter: Ansvarig rekryterare Johanna Sörell, [ Email address blocked ]
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Mycronics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail. Sök tjänsten genom att klicka på ansök här nedan.

Rekryteringsprocessen

• Telefonintervju med Academic Work

• Tester (personlighetstest + problemlösningstest)

• Djupintervju med Academic Work

• Intervju med Mycronic

• Referenstagning + beslut
Information om företaget
Läs mer om Mycronic på deras hemsida: [ Link removed ] />
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 15076265-SE