Jobbet Explosion Protected Products - Embedded-utvecklare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Explosion Protected Products - Embedded-utvecklare publicerad av Axis Communications

Heltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning

R&D EVP METS
På utvecklingsavdelningen METS på Extended Video Products har vi helhetsansvaret, från idé till volymproduktion, för utvecklingen av några av Axis mest spännande produkter exempelvis explosion protected-produkter, värmekameror och specialanpassade kameror. Arbetet sker i projektform där medarbetare från många olika discipliner ingår: mekanik, elektronik, mjukvara, industridesign, produktionsteknik med mera. Vår avdelning har en blandning av juniora och seniora medarbetare som arbetar tillsammans och lär av varandra i ett öppet hjälpande klimat.

EXPLOSION PROTECED TEAM
Teamet är en nystartad R&D-grupp med ansvar för utveckling av Axis Explosion Protected-produkter. Teamet är under uppbyggnad och kommer innehålla mekanik- och elektronikkonstruktörer samt mjukvaruutvecklare. Redan idag har vi ett litet team på plats som påbörjat denna spännande resa med att utveckla ett nytt produktområde.

I vårt team sätter vi stort värde på lagarbete och på att lösa våra utmaningar tillsammans. Stämningen är positiv och alla är hjälpsamma och delar gärna med sig av sin kunskapTeamet samarbetar mycket med andra delar av Axis, både med resten av R&D och produktledningen men också med det team som kommer tillverka produkterna.

VEM ÄR DU?
Du är fw-utvecklare med ett stort intresse för teknik- och produktutveckling. Som person är du driven, engagerad och har en positiv inställning. Du trivs med att ha fria tyglar, ta egna initiativ och är ansvarsfull. Du är nyfiken och vill både förstå helheten och sätta dig in i detalj i det du gör.

Vidare har du goda kunskaper av C-utveckling Linux-miljö. Vi ser också gärna att du är intresserad av och har erfarenhet inom analytics och/eller bildtrimning.

Du kommer också ha ett nära samarbete med kollegor inom elektronik- och mekanikkonstruktion samt vår kvalitetsavdelning men också med produktledningen. Det är tillsammans som vi utvecklar riktigt bra produkter så du behöver ha lätt för att samarbeta både inom och utanför teamet.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?
Du kommer bli en del av en avdelning som har en stor mångfald av produkter och många duktiga kolleger. Du kommer få möjlighet att vara med att bygga ett nytt kompetensområde inom Axis, skapa nya typer av produkter och påverka hur vi jobbar. Då vi är ett litet team inom ett nytt område kommer vi behöva hjälpas åt och du kommer få stor inblick i helheten och delta i konstruktiva och innovativa diskussioner kring utvecklingen av hela produkten.

ANSÖKAN
Har du frågor är du välkommen att kontakta Engineering Manager Catarina Cedervall på telefon 046-272 1800. Vi granskar ansökningar kontinuerligt så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Referens

R-116153

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till