Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Exploateringsingenjör/projektledare jobb i Bålsta på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Exploateringsingenjör/projektledare på Randstad AB

Exploateringsingenjör/projektledare

Randstad AB Bålsta, Uppsala län Heltid


arbetsbeskrivning.

Har du ett brinnande intresse för exploateringsfrågor och en vilja att vara med och bidra till Håbo kommuns utveckling?  Vi växer och söker nu en erfaren exploateringsingenjör/projektledare!

Som exploateringsingenjör/projektledare i Håbo kommun får du möjlighet att bidra till Håbo kommuns utveckling på såväl kort som lång sikt. Kommunen har ett flertal större och intressanta exploateringsprojekt så som Logistik Bålsta, Bålsta C med Tvåhus och Björkvallen. 

Vi erbjuder vi dig ett omväxlande arbete med stora möjligheter till frihet under ansvar och stöd av en projektgrupp där olika specialister ingår. För rätt person finns goda möjligheter att avancera i rollen.

Avdelningen för projekt, mark och offentlig miljö har till uppgift att möjliggöra en hållbar utveckling av kommunens fysiska miljö. Avdelningen ansvarar för kommunens bygg- och exploateringsprojekt och företräder kommunen i markfrågor. Avdelningen för projekt, mark och offentlig miljö är en ny avdelning och ingår i den nya samhällsbyggnadsförvaltningen. En ny projektorganisation håller på att skapas och avdelningen ansvarar för genomförandefrågor.


ansvarsområde.

I rollen som exploateringsingenjör/projektledare hos oss kommer du att arbeta med planerings- och genomförandefrågor genom samhällsbyggnadsprocessens alla skeden. Det innebär att i ett tidigt skede forma och definiera projektet för att sedan leda det vidare genom projektering, genomförande och fram till färdigt resultat. 

  • Du leder arbetet med att genomföra beslutade exploateringsprojekt. 
  • Du ansvarar för att kommunens exploateringsprojekt levereras enligt överenskommen budget och tidplan samt att de uppfyller kraven för ändamålsenlighet, kvalitet, och hållbarhet. 
  • Du agerar beställare av konsulter och entreprenörer samt kommunicerar och förhandlar med berörda intressenter. 
  • I rollen ingår även avtalsskrivning och utredningsarbeten där du även förväntas bereda och föredra ärenden.

Arbetet förutsätter ett brett samarbete och en nära dialog med byggherrar, andra kommunala förvaltningar, myndigheter, entreprenörer, politiker och medborgare.


kvalifikationer.

Den vi söker har 
  • relevant högskoleexamen som lantmätare eller civilingenjör med inriktning mot samhällsbyggnad, mark och exploatering, bygg och anläggning eller kompetens som vi bedömer motsvarig. 
  • goda kunskaper inom exploateringsekonomi, fastighetsjuridik och avtalsfrågor samt erfarenhet av arbete som projektledare inom exploaterings- och/eller bygg- och anläggningsprojekt. 
  • med fördel erfarenhet av kommunal verksamhet och arbete i politiskt styrd organisation. 
  • körkort klass B, vilket är ett krav.
För att lyckas i rollen behöver du kunna arbeta såväl självständigt som tillsammans med personer från en bredd av olika professioner, intressen och bakgrunder. Du ska med lätthet kunna kommunicera, både muntligt och skriftligt. Som person behöver du för att ha framgång vara självgående, engagerad, noggrann, lösningsorienterad, nyfiken, uthållig och har mycket god förmåga att samarbeta. 


ansökan.

Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan redan idag!
Sista ansökningsdag är 2021-10-25. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.  För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas och Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad Engineering. För information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Hannah Sandström 0733-434 534 alt [ Email address blocked ]
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201356935