Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Exploateringsingenjör jobb i Solna på Fasticon Kompetens AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Exploateringsingenjör på Fasticon Kompetens AB

Exploateringsingenjör

Fasticon Kompetens AB Solna, Stockholms län Heltid
Solna är en stad i stark tillväxt och för att möta tillväxten planeras och byggs nya bostäder, arbetsplatser, service och en ny tunnelbanelinje till Arenastaden. Nu söker Solna stad dig som vill vara med på deras tillväxtresa och hjälpa dem att möta de nya spännande utmaningar de står inför inom exploateringsområdet.

Exploateringsenheten är en samarbetsorienterad och prestigelös grupp som har en central och viktig roll i byggandet av det nya Solna. Solna stad ansvarar för utveckling och förvaltning av stadens mark och hanterar inom ramen för detta marköverlåtelser, tomträttsupplåtelser och arrenden. De bevakar också att stadens intressen tas till vara vid exploatering av privatägd mark och att ekonomiska förutsättningar skapas för utbyggnad av allmän plats och infrastruktur.

Om tjänsten
Som exploateringsingenjör arbetar du med exploateringsprojekt från första idé fram till genomförandefas. Fokus ligger på förhandlingar och upprättande av avtalsförslag i samband med köp och försäljning av fastigheter, tomträttsupplåtelser och arrendeupplåtelser.  Arbetet bedrivs tillsammans i uppdragsform med representanter från andra förvaltningar, myndigheter, exploatörer, entreprenörer och, konsulter där du är specialist och ett bollplank inom ditt område.  Du upprättar underlag för politiska beslut och medverkar i framtagandet av utredningar, ekonomiska analyser och genomförandeplanering. Då Solna stad anser att det är viktigt att få med fastighets- och genomförandefrågor i detaljplaneprocessen, kommer du även delta i den.

Vem är du?
Du har naturligtvis ett stort intresse för stadsutvecklingsfrågor samt en akademisk examen t.ex. civilingenjörsexamen från lantmäteri, samhällsbyggnad alt. fastighetsrätt eller motsvarande. Du har gärna även erfarenhet av rollen som exploateringsingenjör och av att tillämpa fastighetsjuridik och arbeta med genomförandefrågor i den fysiska planeringen samt är trygg i förhandlingssituationen.

Du trivs i en samarbetsorienterad organisation. Då du i rollen kommer att ha ett stort kontaktnät, internt som externt, och hantera diverse avtalsfrågor är det viktigt att du är trygg, stabil och har en god förmåga att bygga relationer. Rollen ställer också krav på att du kan göra prioriteringar och anpassa dig till ändrade situationer i ditt dagliga arbete. Du trivs med ett tydligt ansvar och är självgående i ditt arbete. Du har god svenska i tal och skrift och en god analytisk förmåga. Har du också erfarenhet av arbete i en politisk styrd organisation och arbete med komplexa exploateringsfrågor i en storstadsregion är detta meriterande.

Vad Solna stad erbjuder dig
Hos Solna stad får du arbeta med Sveriges mest spännande utvecklingsprojekt! De har flera spännande och omfattande projekt i staden, däribland Solna station, Solna business Park och utveckling kring Mälarbanan. Du erbjuds en roll där du samverkar med flera professioner i staden och får på så sätt en god inblick kring det mesta som är på gång i Solna stad. Solna stad har ett högt exploateringstryck vilket medför att de kan ställa höga krav på de exploatörer som de samarbetar med. Hos Solna stad har de korta och snabba beslutsvägar vilket innebär att de uppdrag du arbetar med som regel genomförs i närtid. Utöver detta erbjuder de semesterväxling och arbetar för en god balans mellan arbete och fritid.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Solna Stad med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på [ Link removed ]  . Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail.  Sista ansökningsdatum är 20 oktober 2021.

Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mia Olsson på 0734154313 eller [ Link removed ] .

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på [ Link removed ] och sök lediga jobb på [ Link removed ] .
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 230040