Jobbet Expect a better tomorrow har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Expect a better tomorrow publicerad av Norén & Lindholm

Heltidsanställd
Västerås
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vi tror på en bättre morgondag. Vi agerar nu och driver den digitala revolutionen framåt.

Vi ser möjligheten i att utmana status quo och tillsammans med våra kunder utforma framtidens teknik. Det handlar om spetskompetens kombinerat med möjligheten att drömma. Att arbeta tillsammans med människor som skapar wow!

Det är så vi gör skillnad!

Vi på Sigma söker nu en konsultchef till vår verksamhet i Västerås och vårt specialistområde Content By Sigma. I våra trevliga lokaler i centrala Västerås, ett stenkast från Mälaren sitter vi cirka 8 personer, ytterligare kollegor finns i Stockholm och Örebro som också faller under konsultchefens ansvar. Totalt ansvar du som konsultchef för ca 16 konsulter. 

Som konsultchef på Sigma tycker vi det är viktigt att man har en fot på marknaden och en i ledarskapet. Detta gör rollen till en dynamisk, rolig och utmanande roll.

Du stöttar och coachar dina kollegor genom att delta i projektledning mot våra kunder, är närvarande i försäljningen och deltar i offertteam. 

Du kommer att ingå i ledningsgruppen och har fullt ansvar för rekrytering, personalansvar, beläggningsplanering, etc. 

Vem är du?
Vi lägger stor vikt på personligheten men du bör ha erfarenhet från chefskap sedan tidigare.
Erfarenhet från roller som utvecklare, IT-arkitekt eller Projektledare inom IT är erfarenheter som kommer hjälpa dig i rollen. 

Du bör ha en stor förståelse och erfarenhet att arbeta med eller styra konsulter utifrån ett beläggningsperspektiv men även kunna delta i leveransen i form av projektledning. 

Vi ser också att du har vanan att arbeta nära kunden och att du känner dig trygg i att ta dialogen med kund både när det gäller det affärsmässiga och vid eskalerade frågor i leveransen.

Då vi arbetar till stor del mot Offentlig verksamhet är kunskaper kring LOU bra men inte nödvändiga då vi har kompetensen om detta i företaget. 

Egenskaper
Nedan följer några ord som vi ser passar in på dig som söker denna tjänst;

  • Naturlig ledare
  • Prestigelös
  • Nätverkande
  • Strukturerad

Varför du ska börja hos oss?
Vi vet att som arbetsgivare har man ett stort ansvar gentemot sin personal, vi tar detta ansvar på allvar! Börjar du hos oss lovar vi dig ett flexibelt arbete med frihet under ansvar. Vi lägger stor vikt på kunskapsdelning och åker gärna på målresor, kickoffer eller andra sociala aktiviteter. Vi är övertygade om att detta stärker oss på individnivå såväl som teamet. 

Om du känner igen dig i beskrivningen ovan så hoppas vi att du söker. Vi vill gärna träffa dig och berätta mer om vår arbetsplats och om denna spännande tjänst.

Content by Sigma är en specialistenhet inom Sigma som levererar dokument- och ärendehantering samt arkivering för myndigheter och andra reglerade verksamheter. Med våra systemlösningar underlättar vi ärende- och informationsflöden. Med rätt information i rätt tid och till rätt mottagare skapas förutsättningar för ett mer effektivt arbete. Läs mer på www.contentbysigma.se

Låter detta intressant för dig?
Din ansökan skickar du in genom att klicka på knappen nedan, senast den 25 september. Intervjuer sker löpande så gör detta så fort som möjligt! Frågor om tjänsten besvaras gärna av Niclas Bardh hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88.

Är du intresserad av tjänsten men saknar tillfälligt CV? Med endast mobilen kan du snabbt och enkelt påbörja din ansökan. Visa ditt intresse så är chansen större att jobbet blir ditt!

Välkommen!

Referens

norenlindholm1831

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till