Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Executive Assistent till Andreas Stihl jobb i Lerum på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Executive Assistent till Andreas Stihl på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Executive Assistent till Andreas Stihl

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Lerum, Västra Götalands län Heltid

Arbetsbeskrivning

Som Executive Assistent kommer du i din roll agera som ett stöd till den Nordiska Ledningsgruppen för STIHL Norden. Ledningsgruppen består av chefer inom samtliga länder i Norden och du kommer kommunicera och arbeta över landsgränserna. För att kunna jobba i en internationell miljö så söker vi dig som förstår norska och danska och är flytande i engelska i både tal och skrift. Vi ser det som meriterande om du talar tyska. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innehålla:

  • Administrativt stöd till Nordiska Ledningsgruppen; koordinera och planera, rese- och mötesarrangemang, föra protokoll och bevaka ärenden samt administrera ledningsgrupps- och styrelsearbete-
  • Framställa presentationsmaterial
  • Sammanställa och analysera material till rapporter
  • Dokumenthantering
  • Utveckla kontors- och administrativa rutiner

Vem är du?

Vi tror att du har en akademisk utbildning inom affärskunskap, företagsekonomi, marknadsföring eller juridik samt några års erfarenhet av att jobba i en liknande roll. Har du jobbat i en nordisk miljö inom service ser vi det som högst meriterande.

Dina personliga egenskaper lägger vi stor vikt vid då vi söker en person som både är innovativ och har hög integritet. Du är prestigelös och har en genuin passion för service. Vidare ser vi att du har en gedigen administrativ förmåga och gillar självständigt arbete men samtidigt har en god förmåga att samarbeta med dina kollegor. Vi ser att du är strukturerad i ditt arbete och trivs i en förändringsbenägen miljö där du med enkelhet kan växla och navigera mellan olika arbetsuppgifter och prioriteringar. Då rollen ställer krav på en god kommunikationsförmåga söker vi dig med social kompetens och som förstår vikten av att vara relationsskapande. Du har stor vana av informationshantering liksom hög digital kompetens.

Du erbjuds

Ett företag är mer än summan av sina anställda, byggnader, maskiner och processer. Det är också mer än bara ren produktion av produkter eller tjänster. Ett företag utgör framför allt en stark och pålitlig gemenskap av personer som arbetar tillsammans för att uppnå mål. Du kommer till ett företag med ett starkt varumärke som är säljorienterat med stor tillväxt och är under ständig utveckling. Vi är mycket stolta över vårt varumärke och den gemenskap vi lyckats bygga upp under åren.

I rollen som Executive Assistent får du en bred och viktig roll med många kontaktytor. För denna tjänst erbjuder vi ett vikariat på heltid fram till slutet av december 2023. Vi sitter i trevliga lokaler i Stenkullen med goda parkeringsmöjligheter.

Om oss

Andreas Stihl Norden är ett helägt dotterbolag till familjeföretaget Andreas Stihl AG & CO i Waiblingen, Tyskland. STIHL erbjuder maskiner och produkter för trädgård, skog och grönytor. Via certifierade återförsäljare tillhandahålls bland annat batteridrivna trädgårdsmaskiner som robotgräsklippare, häcksaxar och grästrimmers samt högtryckstvättar, kraftfulla motorsågar, röjsågar och smarta lösningar för såväl konsumenter som professionella användare. STIHL är en global koncern med kvalitet och säkerhet som ledord och arbetar för att bidra till en mer hållbar framtid. Koncernen har omkring 18 200 medarbetare och omsatte 4,58 miljarder euro år 2020. Det nordiska huvudkontoret finns i Sverige med verksamhet i Norge, Danmark och Finland. Läs mer på [ Link removed ] .

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Andreas STIHL Norden AB med Jurek varpå du vid frågor om tjänsten är välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Charlotta Hansen via [ Email address blocked ] eller 0766331448 för frågor.

Urvalsprocessen sker löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 54C0E1DA285041F9BC77F23188A215A6