Jobbet Executive Assistant till fordonsindustrin i Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Executive Assistant till fordonsindustrin i Göteborg publicerad av Lernia

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Göteborg
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Brinner du för att organisera, stödja och vara service inriktad? Är du en engagerad och lojal person som kan ha många bollar i luften? Vill du vara med i ett globalt team där mångfald och olika styrkor nyttjas fullt ut? Då kanske detta är tjänsten för dig! För kunds räkning söker vi nu en professionell och erfaren chefsassistent som kommer att stötta en chef med ett team på 120 medarbetare.

Arbetsuppgifter
I rollen som chefsassistent kommer du att ges mycket ansvar vilket kräver engagemang, lojalitet och en positiv inställning. Dina främsta arbetsuppgifter kommer innebära att:

  • Ansvara för planering, samordning och prioritering av möten för Senior Director
  • Ansvara för e-posthantering, kalender och uppföljning
  • Vara ett stöd för resten av avdelningen med administrativa uppgifter
  • Ansvara över säkerhetsrelaterade uppgifter så som brandsäkerhet.
  • Planera och samordna resor
  • Ansvara för dagordningen, protokoll och uppföljningsåtgärderna på ledningsmöten
  • Agera projektadministratör vid olika typer av projekt
  • Vara med och ständigt utveckla och effektivisera det administrativa arbetet

Bakgrund
Du har gärna en högskoleutbildning som förberett dig på komplexa organisationer och en föränderlig miljö. Vidare har du arbetat i en koordinerande eller stödjande funktion gentemot chefer samt ledningsgrupp. Du har, utöver flytande svenska, erfarenhet av affärsengelska som arbetsspråk och behärskar språken utan problem, både i tal och skrift.  Att använda datorn dagligen och arbeta i Officepaketet är du van vid vilket kommer underlätta ditt dagliga arbete. Har du även erfarenhet och kunskap om SAP eller liknande affärssystem är det mycket meriterande.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och för att trivas i rollen som chefsassistent trivs du med att ha mycket på ditt bord samtidigt. Du är serviceminded, har lätt att knyta nya kontakter och är kommunikativ. Du är prestigelös och tycker att det är motiverande med uppgifter som varierar i svårighetsgrad. Vidare är du mycket strukturerad och kan behålla lugnet i en stressig miljö samt har förmåga att uppvisa hög integritet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Kontaktperson
Iris Nemec
0722546057

Referensnummer
94333

Information
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt!

“As one of Sweden’s largest recruitment and staffing agencies Lernia works in a diverse international environment. In order to present you in the best way possible, we would appreciate if you attach CV and cover letter in English as well as Swedish!”

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft

Referens

42585

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till