Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Executive Assistant till CIO ICA Sverige jobb i Solna på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Executive Assistant till CIO ICA Sverige på ICA

Executive Assistant till CIO ICA Sverige

ICA Solna, Stockholms län Heltid

Vill du arbeta i en social och kommunikativ roll med många kontaktytor? Har du flerårig erfarenhet av att arbeta som Executive assistant i ett bolag i ständig förändring? Då kan det vara dig vi söker!  


Därför ska du välja ICA  

Du kommer bli en central del av verksamhetsområdet som ansvarar för verksamhetsutveckling och IT (VUIT) inom hela Sverige. Här får du möjligheten att arbeta i en händelserik miljö och i ett stort team och med många inspirerande personer inom ICA. Du kommer även att tillhöra ett nätverk med andra assistenter inom koncernen. Läs mer om livet på ICA [ Link removed ]
  

VUIT ansvarar för verksamhetsutveckling och IT inom hela ICA Sverige. I ansvaret ingår drift, förvaltning och utveckling av ICA Sveriges applikationer och verksamhetsprocesser. Med utgångspunkt i ICA-Gruppens och ICA Sveriges strategier ansvarar vi för en utvecklingsplan som är förankrad i såväl verksamhet som i arkitekturell målbild och som skapar mervärden för våra kunder och butiker. VUIT fokuserar på att driva affärsvärde genom nära samarbete med verksamheten, innovation och nya arbetssätt. 


Om jobbet som Executive assistant  

Som Executive Assistant kommer du tillhöra verksamhetsområdet Verksamhetsutveckling och IT och arbeta nära CIO för ICA Sverige. Du kommer supportera CIO med stort och smått beträffande protokollföring, kalender- och mailhantering, samordning av möten samt driva och samordna projekt. Du kommer även ansvara för inbjudningar till digitala möten och förbereda presentationer till dessa.  

Några av dina arbetsuppgifter kommer innefatta: 

  • Proaktiv planering av CIO:s kalender och tid 

  • Samordning av möten, inbjudningar och agendor i en komplex organisationsstruktur med en stor ledningsgrupp 

  • Strukturera ledningsgruppens årsplanering och mötesagendor 

  • Självständigt skapa olika underlag och presentationer till de forum som CIO är engagerad i 

  • Hantera och driva information internt och externt 

  • Driva och medverka i varierande projekt 


Är du den vi söker? 

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att arbeta som Executive assistant med erfarenhet av att arbeta med och hantera ledningsgrupper. Du har även erfarenhet och är van vid att arbeta med digitala verktyg och Office 365.  

För att trivas i den här rollen tror vi att du är en självgående, noggrann och strukturerad person som är trygg i din yrkesroll. Du har en god förmåga att planera arbetet och arbeta proaktivt. Eftersom du kommer ha många kontaktytor är det viktigt att du trivs med en social roll samt att du har förmågan att nå ut i verksamheten genom din kommunikativa sida, din energi och positivitet.  


Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss? 

Det är nämligen precis det vi vill göra. För våra kunder och för oss själva. Vi vill att alla ska kunna må bättre, handla bekvämare, laga bättre mat och leva i ett mer hållbart samhälle. Och det är du och vi tillsammans som gör det här. För att lyckas med det måste vi hela tiden utmana oss själva. Vi måste hela tiden jobba ihop för att behålla bra relationer, goda samarbeten och det där starka entreprenörsdrivet för att fortsätta att utvecklas. Innovation och digitalisering är otroligt viktigt för oss. Det är så vi hittar lösningar som håller för framtiden. När det gäller din egen utveckling är det också rätt bra att vi är så stora som vi är och jobbar inom så många olika områden. Det betyder att du kan hitta din egen väg framåt och påverka hur du själv ska utvecklas och växa. Allt det här kombinerat tycker vi skapar riktigt bra förutsättningar för att du och vi ska kunna hänga ihop riktigt länge – och ha kul längs vägen.   

 

Vad händer nu? 

Välkommen med din ansökan senast 3/10. Urvalet kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat.  

Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta rekryterare på ICA Gruppen, Natalie Richtnér på 010-422 22 77 alternativt Annika Grundfors på 010-422 40 21 

Vi vill också uppmärksamma dig på att tester kan förekomma i processen samt att vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringen.   

[ Link removed ] [ Link removed ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R0014275